Celeb Go Dating Series 5. Malaysia Dating Culture

Imala je, valjda, kasne pedesete, možda i šezdeset, ali uvijek je izgledala pristojno, u ljetnoj haljini, s kosom uredno zavezanom u punđu."Bok, Mary."Široko sam se nasmiješio i zagrlio je.
Zatim je uzela papuče i tawse i otišla iz kuhinje, rekavši mi da pričekam iza. Zaista sam uživao u nadogradnji, ali osjećam da je kraj bio požuren i nedovršen samo da bih doživio orgazam..
Teta me tada uhvatila za ruku, okrenula i nekoliko puta me udarila po zadnjici, prilično snažno po mojim mekim sportskim donjicima. ISPLJUCAJ, PLJUSKUJ, PLESNI, njezina se ruka sve jače spuštala na moje hlače, tjerajući me da se migoljim i protestiram.
Samo sam ispustio čudnu buku slaganja i polako kimnuo. Osim toga, često nam je govorila, a mi smo se u potpunosti složili da nestašne dječake treba batinati."Ovo je bio prvi put da sam kao odrasla osoba stvarno razmišljao o batinanju, bio sam u nemiru, želudac mi se vrtio, a ja sam bila izgubljena za bilo što reći, i čudno, moj kurac se budio."Bok mladi Deane" bio je ujak John, i brzo sam se ponovno usredotočila, nadajući se da moja nelagoda nije previše očita."Zdravo ujače Johne."Oduvijek sam ih zvala tetka i ujak, ali sada sam se osjećala malo čudno."Ahh limunada, savršeno, obrezao sam staro drvo, žedan posao" "Vidi Dean, čak mi se i stric John zahvaljuje kako treba."nasmiješila se."Jesi li zaboravio svoje manire Deane?"Upitao je, sa smiješkom, i činilo se ne previše ozbiljno."Da, ujače, bio sam toliko žedan da sam samo popio, prije nego što sam zahvalio teti."Objasnio sam celeb go dating series 5. Malaysia dating culture. JOHN JOHN."viknula je. Zatim je opet udarila moje otkriveno dno, jače i brže nego prije, stvarno pocrvenjevši moje meke donje obraze alfred adriaan dating life.
Nisam puno razmišljala o batinanju ili sličnim stvarima sve dok nisam došla kući i pronašla nekoliko predmeta koji su budili uspomene, uključujući staru papuču veličine dvanaest koju sam zamišljeno okretala u ruci."Halo, ima li koga unutra?"doviknuo je glas."Ovdje", odgovorila sam, trgajući se iz trake sjećanja."Bok, Dean."Bila je to susjeda moje mame, Mary.Živjela je u susjedstvu s nama otkad sam bio jako mali. Zastala je i popravila haljinu, a zatim me pogledala ravno u mene, učinivši da se osjećam kao dijete."Deane, mislim da si već odavno zakasnio, a po tvom ponašanju mislim da je krajnje vrijeme da te netko nauči lekciju, ako nemaš primjedbi onda bismo možda ujak i ja mogli pomoći da te vratimo na pravi put?"Sada sam bio zapanjen, osjetio sam kako se želudac ponovno prevrnuo, a još više krvi je krenulo u moj penis. Dekanova avantura će se uskoro nastaviti. Skočio sam naprijed na svaki udarac i shvatio da je teta ozbiljna."To je već bolje."Teta je tada izvukla stolicu i sjela, pozivajući me da stanem s njene desne strane. Izvukla je debeli taws i pregledala ga.– Nije ni čudo što smo mogli čuti toliko toga. Zidovi nisu tako debeli. Volim nositi male, ograničene hlače, ili čak i gaćice, ponekad se osjećam nevjerojatno, a danas sam nosila vrlo male električno plave hlače, s izbočenim prednjim dijelom i stražnjom stranom koja se uzdiže između mojih obraza.
Vidio je situaciju, moj penis visi poluuspravljen, sperma je curila iz njega, pod vlažan, a moja donja crvena od udaranja."Oh moj oh moj."rekao je, imamo vrlo nestašnog mladića, zar ne teta?" Kimnula je. Uvijek mi se sviđala."Raščišćavam posljednje komadiće koje vidim", rekla je dok je pogledala nekoliko stvari na stolu i papuču u mojoj ruci.
Ovo je bilo u mnogo oštrijem tonu, manje susjedski, više kontrolirajući. Ispustio sam ogroman dah i ležao tamo, bolan i bolan."Ustani."naredila je. Udarila je moje mjesto za sjedenje i udarila prema gore podižući mi obraze pri svakom snažnom udarcu. Bio sam vrlo svjestan da je znala udariti po dnu. Onda me počela udarati.