Nanovo Rođen Kršćanska Stranica Za Upoznavanje

Oni barem imaju smisla za druge žene.""Sretan sam što ću ti pomoći da to testiraš, ali mislim da je Liddy zvala dibs."Ving je dao Hannah njezino oružje dok su se ljubili, ali nije osjećao potrebu da to prekine nakon što je to učinila. Jednostavno sam se navikla čuti od svojih sestara kako se nikada nisu željele boriti dok nisu stekle osnovnu obuku i zavolile to", odgovorila je Hope."Pa da, postoji element osnaživanja koji dolazi s učenjem kako ubijati ljude. Napokon je legla pokraj njega, koristeći obližnji ručnik da se očisti, nježno ga je poljubila u obraz dok se oporavljao. Sve ih je uhvatio nesvjesne dok se pridružio desecima drugih letećih kočija koji su se kretali kroz gradski krajolik.Čudili su se veličini grada i stalnom kretanju života unutar njega u svakom smjeru u koji su pogledali."U redu, priznajem da sam potpuno zaboravila da te stvari mogu letjeti", priznala je Hope."Čudno je.

Osvrnula se oko sebe dok nije ugledala Hope i Hannah kako bulje u nju."Oprostite", pozvala je."Znaš li što se događa?"Hannah je odgovorila kad je žena prišla bliže: "Nadali smo se da nam možete reći.". Kilty je pokazala svog klijenta, a Laurel joj je otvorila vrata radne sobe. Iako nije savršeno, činilo se da oboje uživaju u tome i on je ubrzao tempo. Gluma uzbuđena za klijenta uvijek je bila laka kada nije bila gluma. Iako je u ovom trenutku grizla grudi, pokušavajući se ne nasmijati. Iako, dok se većina vas odmara, ona će biti na posebnom zadatku.""Zvuči zabavno", rekao je Vile kad je ušla."Pronašao sam Hannah za tebe!"Liddy je podigla pogled i vidjela Vilea kako drži Hannah u ruci.

Voljela je čekati da njezini ljudi omekšaju prije nego što ih je pustila da se izvuku, ali muškarac kojeg je jahala ostao je ukočen nakon što se smirio. Hannah još nije bila spremna;izvukla je rep iz svoje prijateljice i podigla ga kako bi napunila usta dok su se ljubili. Liddy je bila vrtoglava od ideje da ima problema s previše novca za izbrojavanje."Trebat će nam veća kutija za zaključavanje", rekla je Mari, ušavši iza Liddy s parom vilinskih ruku omotanih oko bokova."Trebat će mi izravni trezor. Iskustvo je brzo ugušilo njezin izvorni entuzijazam, ali to nije bio prvi put da joj je muškarac to učinio. Dvorana je bila u obliku križa. Naravno, grubo je zabavno, ali grubost bez talenta je samo barbarska.""Je li tako?! Mislim, radije bih da je talentiran i mekan nego idiotski grub. Nije gubio vrijeme i svukao se, uredno slažući svoju odjeću na pomoćni stolić. Vas dvoje pratite Vilea u privatni posjet vojvodi. Hope je stajala, na trenutak se čudeći, prije nego što je slegnula ramenima i prislonila usne na Taru - koja joj je jednostavno bila najbliža žena. Pitala se u sebi, nadajući se da bi je sljedeći muškarac mogao više zadovoljiti."Zapravo", ispravila je Hannah."Želio sam dodijeliti pješačku jedinicu. Dobio sam nekoliko sretnih medija, ali teško je reći kada ti je to deseti muškarac ili što imaš.""Možda stvari danas neće biti tako lude.
Trebalo joj je puno vremena, ali Liddy je konačno završila svoj zbroj snimka od prethodnog dana nanovo rođen kršćanska stranica za upoznavanje. Hannah je ukrala još jedan poljubac od Vinga prije nego što je krenula niz rampu, a za njom je došao Vile, koji je poljubio Inky na isti način.
Nigdje se nisu vidjele klupe ili sjedala za čekanje.“Tako sam sretna što uživam stajati uokolo bez što raditi”, sarkastično je izjavila Hannah."Komentirao bih kako mi ovaj oklop otežava, ali ponio si puno streljiva sa sobom. Također, ako znate da ništa ne možete učiniti, onda nastavite smiri se i svejedno učini nešto. Liddy je nastavila put kroz donju palubu do praonice koja je prenamijenjena u trezor. Ipak, od sada ćemo se morati 'praviti da smo impresionirani'. Smatram da je puno ugodnije primijeniti svoje druge talente."Vile je namignula, koristeći plamen preko oka. Ogromni vrtovi koji tvore raj, zajedno sa slapovima i lagunama, okružuju središnju dvoranu od zlata i stakla. Kako je svaki komad stražarske uniforme pao na tlo, vidjela je kako mu se disanje produbljuje. Prekinuo je poljubac kako bi mogao bolje disati jer se počeo znojiti od napora. Kad je na sebi imala samo svoj set tanke, crne čipke koju je posudila od Vinga, osjetila je kako su je ruke hvataju. Skinula je osigurač svog rovovskog pištolja i pogledala metak s čamcem. Samo u sparingu sam se stvarno morao boriti s više od jednog protivnika. Novac za koji je znala da će dobiti jednostavno provodeći kratko vrijeme s njim izmamio joj se osmijeh.