Business Speed Dating Zagreb

Odložio je neki dječji lijek protiv kašlja. Udarao me po guzici i privukao na sebe, tako da sam opsjedala njegove bokove. Prošao je pored mene i rekao: 'Hej.'Usta su mu se izvila sa strane u slatki mali smiješak.'Bok.'Nasmiješio sam se. Odlučio sam da je vjerojatno najbolje vrijeme da stvarno uključim faktor koketiranja. Ne piju li zato ljudi?""Ponekad je zabavnije doći do tamo."Podigao je tekilu u zrak prema meni."Živjeli."Malo je pucao iz boce. Možda neka djeca koja se igraju ili neki radnici iz drugih malih dućana na toj traci, ali on nikad. Bio je to moj tajanstveni čovjek. Osjetila sam kako mu tijelo drhti. Idem u centar grada u ovaj pub na otvorenom. Otišla je do svojih roditelja da se stvari isprave."Prihvatio sam ovo na trenutak.

Ipak, zapravo nemam planove, pogotovo sada kada pada kiša."Pokazao sam na vrata.– Da, to može mnogo pokvariti u toploj ljetnoj noći. Kimnuo je, okrećući se da nasloni leđa na zid.

Nikada nisam bio pušač, osim u nekoliko navrata izvan bara ili na zabavi s prijateljima business speed dating zagreb. Bio je nevjerojatno privlačan i ostavio mi je želudac s treperavim osjećajem.

Naslonio me na vlažni betonski zid i polizao mi vrat. Zgrabio je nekoliko komada moje kose i igrao se s njima, spuštajući je dolje do mjesta gdje su se susreli s mojim dekolteom."Nisam imao pojma da ćeš biti.

Počela mi je nedostajati užurbana navala posla s početka tjedna. Zaključao sam vrata malog dućana i slijedio ga u susjedstvu do uličice koja vodi iza trgovine. Sve vrijeme kad sam donosio smeće tamo pozadi, a nikad ga nisam vidio da puši. Možda samo nekoliko centimetara, ali onda sam prilično prosječne visine.
Zatvorio sam vrata, zaključao ih i otišao do pulta."Cigarete večeras?"Nasmijao se dok je izvlačio novčanik iz džepa."Kako ste ikada pogodili?"Pružio mi je novčanicu od 10 dolara dok je uspostavio kontakt očima sa mnom. Vratila sam časopis iza svog pulta i prelistala ga, ne čitajući baš ništa. Kad sam shvatio da ne mogu pročitati nijednu riječ u polumraku, zatvorio sam časopis i otišao do ulaznih vrata da ih zaključam.