Pokrenuta Web Stranica Za Upoznavanje

Ovo je za kasnije. Gurnuo je nos uz njezin klitoris, a zatim je podigao jezik i posjedovao njezinu macu.
Adam se nasmijao."Da, i ona me očistila, ali prije nego što sam otišao na dan kad sam je ponovno pojebao, čini se da moram ponovno oprati."Ništa više nije rekao, samo je gurnuo svoj kurac na njezine usne i strpljivo čekao."Jebi ga", promrmljala je. Podignula je glavu kad je čula kako šapće: "Osjetit ćeš."Trebala joj je minuta da shvati da je štap spojen na crni strujni kabel koji je priključio u kontrolnu kutiju."Što?"upitala je, a u glasu joj se očitovala zabrinutost. Počeo ju je jebati s tankim alatom. Pokazala bi mu da je više nego dovoljna da ga zaokupi, dok bi se druga drolja pojavila, iscrpila bi ga. Na trenutak je ostavio kovčeg i prišao njezinu glatkom otvoru pokrenuta web stranica za upoznavanje.
Bila je mala stvar. I cool... Bože! Jebi ga", tiho je zarežala."Ne dolazi ljubimac", rekao joj je. Sada mi skini cipele i čarape."Pustio joj je kosu i gledao je kako mu uzvrati bijesan pogled.“Nisam pristala poševiti tu kučku”, promrmljala je."Nije važno. Donio je i malu torbicu, koja je također bila postavljena na komodu, njezin sadržaj još nije trebao. S obje je ruke raširio njezinu pičku, masirajući obje usne prstima. Rekao je nešto o tome da je ona njegova ljubimica, a ona je imala nejasnu predodžbu što to znači, ali nešto joj je govorilo da neće imati vremena razumjeti sve, a ne da joj je to važno. Katie je promatrala njegovo lice kako se približava njezinom i osjetila je miris kave i tračak brendija koje je poprskao u njega."Jao", zarežala je, ruka joj se podigla da joj pokuša osloboditi kosu, ali mogla je reći da se to ne događa."Gospodine. Još je imao košulju, pa je slegnuo ramenima, dok se ona prilagođavala invaziji."Da. O jebote, nemoj stati O moj... Ipak, nije bila dugo iznenađena.

Prije se nije igrala sa ženama i stvarno nije imala želju početi. Neka priča unatrag bila bi zanimljiva. Umočio ga je unutra i osjetio njezin vrući seks, a zatim se oslobodio."Ti si napaljeni ljubimac, zar ne?""Da, gospodine", zastenjala je stranice za upoznavanje u Enfieldu. čemu služi?"pitala je. Vodio joj je usta gore-dolje na svom kurac, a zatim ju je podigao i gurnuo na svoja jaja. Katie je obliznula usne dok je krenula prema kupaonici. Katie se osjećala prazno. Trenutno je spremno sudjelovala u nadolazećim aktivnostima.

Da, gospodine... Adam se nasmiješio i prišao krevetu."Teško si došao, zar nisi kurva?"upitao."Da", rekla je. Pogled joj je nervozno prešao na kutiju koju je otvorio i pitala se što sve ima unutra. Nije prošlo dugo i ruke su joj bile u omči remena koji je bio pričvršćen za šipku tuša. Jesi li mokar ljubimac?"upitao je Jill.