Bilo Koji Brzi Izlazak

Gornji i donji dio su gotovo kao beze, nježni, lagani i mekani, ali hrskavi. Vrativši se u stan, pospremili smo kupljene stvari i obukli se za večeru.

Nekako smo me uspjeli uvući u nju i ja sam nas naslonio na zid tuša. Jednom jednom probate, ostat ćete zarobljeni za cijeli život. Poljubili smo se i uspjela sam osloboditi jednu ruku da pomilujem dojku. Ne znam koliko smo spavali. Vanessa i Chris dočekali su nas na vratima."Ostaviti malo tople vode za nas?""Ovisi o tome koliko vremena želite provesti radeći nešto osim pranja."Chris se nasmijao."Pretpostavljam da si provela malo više vremena. Oni također imaju tri sloja. Počela je drhtati i dahtati.

Večeras ćemo ih koristiti. Čak i ne dodirujući moj penis dalje, podigla je razinu mog uzbuđenja. Oh, i koristit ćemo moju sobu." "To nije opcija.

Kad sam došao, bilo je to uz teške, snažne ejakulacije i čuo sam sebe kako grcam bilo koji brzi izlazak. Kad je malo zacvilila, raskopčao sam suknju i neka padne. Paris nas je odvela u kafić blizu njezina stana. Povukla je moju glavu u sebe, ali Maknuo sam njezine ruke sa sebe.
Ali kratko je stala i puhnula na vrh prije nego što ga je zadirkivala malim lizanjima. Ako je njezin kašmir, tvoj je svila.""Gledaj, Paris, sve te mlade žene, pa čak i Cynthia, su privlačne na ovaj ili onaj način. Kad sam joj nježno stisnuo grudi i palcem protrljao bradavice, disanje je postalo brže i pliće. Zamislite kako se sastavlja Oreo. Sada ćemo samo poželjeti laku noć svima." Zatvorila je vrata svoje sobe, a ja sam upitao "O čemu je to bilo?" Zagrlila me je. Izašao sam stati na nepokriveni dio palube na krmi i naslonio se na ogradu. Još uvijek držeći moj poljubac, manevrirala me unatrag sve dok nisam sjela na krevet. Možemo ostati u kući tijekom kišnog dana. Kad sam pomislio da joj je dosta, podigao sam se da joj poljubim grudi i povučem bradavice jezikom prije nego što sam stigao do njezinih gladnih usta. Paris je imao gotovu kavu i asortiman peciva, voća i jogurta. Sagnula se da mi odveže cipele i skinula ih i moje čarape.
To je riješeno." Miley je ispuštala riblje usne i zvukove ljubljenja, a Cynthia se pridružila s "Ooh, vidjela sam vas dvoje kako ste ljupki na tom brodu.Želiš li nam nešto reći?" "Samo želim da sada dođem na red s njim. Miley izmišlja još igrica, uključujući 'pogodi tko je po dijelu tijela'. Vanessa je ukazala na neke druge okrugle stvari koje nam Paris nije zacrtala "što su to?""To nisu macaROONS, oni su makaroni. Širite zabavu uokolo moj je moto."Završili smo s pripremama i našli smo se u dnevnoj sobi.