Objašnjene Aplikacije Za Gay Dating

Evi se to svidjelo jer joj je dalo priliku da ga poljubi, što je oduvijek voljela raditi od one prve ukradene, tako davno. Bila je uspješna pusačica i oduševila je Karla uzimajući njegovu cijelu dužinu u svoja vruća usta."Vrlo dobro", rekao je Karl dok je Eva podigla pogled prema njemu, očiju plamtećih od požude.

Bacivši pogled na ekran rekla je: "Bok mama."Njezina majka Stella bila je u luksuznom hotelu u Manchesteru i pohađala je pivovarsku svečanost koja je zahtijevala noćenje."Dobro mama, prestani se brinuti, sad sam velika cura; mogu voditi pub jednu večer.""Je li Karl tamo? Gdje si? ​​Čini se čudnim."– U salonu sam, loša je veza, samo ću ga viknuti. Vruća bijela tekućina udarila je iz proreza u Evina usta, sekundarni mlaz pogodio ju je izravno između očiju. Dok je to činila, prisjetila se prvog puta s Karlom. Lijepa priča volio bih vidjeti nešto s Leaneom i Stellom, a također i istočnjacima tanya i lauren (tanya,roxy,janine,kat,kim all milfs) Volio bih jednu između Stelle Eve i Leanne ili bilo što s Tinom McIntyre. Stella je bila odsutna na tečaju za pivovaru i kad je Karl stigao kući s posla vožnje taksija, podijelili su bocu vina. Povukla ga je unatrag i brzo mu se provukla između nogu uzevši u ruku još uvijek čvrsti član i počela ga trljati. Karl je stavio svoj kurac na kraj njezina ispruženog jezika i jednostavno rekao: "Posisati čisto".

Stella je rekla: "Onda je sve u redu, nema problema? Vidimo se ujutro, volim te."Uz to je vratio telefon Evi koja ga je isključila. Još uvijek držeći njegov kurac, polako je pomaknula usta prema glavi, a zatim s velikim osmijehom na licu uzela lukovičastu žlijezdu između usana. U kupaonici The Rover Return, Eva Price uživala je u zasluženom kupanju, kada joj je zazvonio iPhone. Kad je Karl osjetio da Evin orgazam počinje graditi, ona je u nju umetnula dva prsta i počela bijesno prstima jebati kćer njegovog partnera.
Karl se osjećao blizu dolaska dok su Evina talentirana usta nastavila tkati svoju magiju pa je podigao njezinu glavu sa svog kuraca i rekao: "Ti si red."Nakon malo zgrčenih tijela, Eva je s jednom nogom u kadi, drugom na rubu i obrazom pritisnutim na popločani zid, ponudila Karlu vrhunski pogled na svoju macu. Dok su se ljubili, Eva je približila svoje tijelo Karlovom i osjetila njegovu tvrdoću prema sebi."Mm, to je lijepo", rekla je, "je li spreman za malo trljanje?"Dok se Eva okrenula u kadi, Karl je opustio svoje tijelo, a njegova velika erekcija probila je površinu vode dok je to činio. Uklonivši ga na trenutak, Eva je odgovorila: "Bolje od mame?""O da, daleko bolje."Karl je lagao, rekao je Stelli tek prošli tjedan da je popušila najbolje na svijetu objašnjene aplikacije za gay dating.

divno čitanje... Zadovoljna, Eva je nastavila sisati i lizati kruto meso još nekoliko minuta, uživajući u okusu starijeg muškarca. Eva je okrenula glavu i stavila svoje usne na njegove, a jezik joj je zavodljivo klizio u njegova usta. Eva, s licem još uvijek prekrivenim njegovim šmrkanjem, podigla je pogled prema njemu i rekla "još uvijek bolje od mame?"Trideset minuta kasnije u Evinom krevetu dok su polako vodili ljubav, ponovno je upitala.

Karl je došao. Nekoliko minuta kasnije zakopao je svoj penis duboko u macu svoje partnerove kćeri, nešto što je od tada radio koliko treba čekati između poruka online dating.
Eva je već bila na koljenima u kadi, voda ih je prskala dok je Karl nastavio svoj ujednačen ritam ulaziti i izlaziti iz njezine mokre mace."Voda se hladi", rekla je, "idemo van i nastavimo po podu."Popeli su se van i Karl je ležao na podu, a njegov penis je stajao ponosno dok se Eva polako spuštala na kruti komad mesa dok svih osam inča nije bilo zakopano duboko u nju.