Speed Dating Spiel Kinder

Nakon što je prošla kroz prilično rudimentarnu provjeru svoje putovnice i odgovorila na uobičajena pitanja u imigraciji, ušla je kroz vrata u glavni kompleks zračne luke.

Dok su jurili u grad, Geri je tapnula Johna po ramenu i upitala: "Je li to onda bila tvoja ideja, John?"Kimnuo je glavom."Velika sam obožavateljica tvoje Geri, a kad sam saznala da danas radim za tebe, znala sam da ti je rođendan i mislila sam da ću te iznenaditi."Geri je ustala i nagnula se preko naslona sjedala te ga poljubila u obraz."Hvala Johne. Kad je ušla u sobu za dolaske, bilo je vrlo malo ljudi u blizini, ali je samo mogla vidjeti gomilu novinarskih fotografa s druge strane staklenog ekrana kako bljeska dok se ona pojavila. Renaissance Hotel izvana nije najzgodniji hotel u Dubaiju, ali je blizu zračne luke i, kao i većina hotela u Dubaiju;to je 5 zvjezdica.
Geri se samo okrenula prema Johnu."Shvaćaš što smo upravo učinili, zar ne?"dok je John izgledao pomalo zbunjeno."Učinili smo sve potpuno protiv onoga što sam propovijedao zadnjih godinu dana. Bili su oduševljeni jer je i ona davala autograme. Kako i priliči kvalitetnom hotelu, hrana je stigla u roku od deset minuta, baš u trenutku kada se Geri pojavila iz ensuite-a noseći samo bijeli ručnik omotan oko sebe i ništa više."To je dobra usluga dušo", dok se naginjala nad Johnom da uštipne malo kuhane janjetine."Dobar izbor Johne, zadržat će se dok se odijevam."Otišla je do svoje torbice i izvadila malene ružičaste gaćice i grudnjak uz malu crvenu haljinu koju je objesila u ormar prije nego što je otišla pod tuš."Budi s tobom za minutu, dušo.

Dok je Geri bila pod tušem, John je imao tu iznenadnu želju da je pogleda golu, ali se kontrolirao. John je zastenjao i zadrhtao jer su ga Gerine usne gotovo natjerale da dođe pa je nježno skinuo Gerinu glavu sa sebe i prilično je snažno gurnuo na leđa na krevet i u trenu joj je skinuo ružičaste gaćice, noge su joj bile razmaknute, a njegovi prsti otvorio ju je da dopusti svom jeziku da liže njezinu ćelavu macu. Hvala", napola je lagala. kada je malenu pop zvijezdu probudila stjuardesa Emirates Airlinesa kako bi je obavijestila da će uskoro sletjeti u međunarodnu zračnu luku Dubai.

Bivša Spice Girl, Geri Halliwell letjela je kući iz Sydneya nakon promotivne turneje i htjela je prekinuti dugo putovanje speed dating spiel kinder. Bio je ogroman.

Par njezinih suputnika jako je lijepo pitalo mogu li je fotografirati i ona se veselo nasmiješila na onaj svoj zavodljivi način dok im je pozirala. John je konačno osvojio ruku sa 17, a Geri je zavodljivo skinula svoju malu haljinu pazeći da ima pun pogled na njezino tijelo dok se rastezala. Bio je vrlo fit i sigurno je privukao Gerinu pozornost.

Dok ga je Geri pogledala, a on joj je sramežljivo uzvratio s crvenilom na njegovim obrazima, znala je da želi ovog muškarca. Madonna je pozirala gola u svakoj fetiš temi kojih se mogla sjetiti i za sebe je zaradila više od 25 milijuna dolara. Nova pravila kako bi bilo zanimljivo, OK? Igrat ćemo za odjeću, a ne za novac - Nešto kao ponton na traku, da? Ako dobiješ ruku, skidam nešto, a ako pobijedim onda ti skini nešto. Brzo je otišla u kupaonicu da se osvježi prije nego što se vratila na svoje mjesto zadnjih desetak minuta dugog leta.
John je znao da je to vrijeme kada je nekim ženama gotovo nepodnošljivo nastaviti, ali se popeo na krevet i gurnuo svaki centimetar svoje masivne erekcije duboko u njezinu još uvijek trzajuću macu. Ionako se nije namjeravala složiti. Stajala je u Dubaiju i sljedećeg dana odletjela na Heathrow te će prenoćiti tako da je sve bilo položeno da se brine o njoj do njezina odlaska oko 16 sati. Sav posao koji je radila diljem svijeta promovirajući siguran seks i svjesnost o sidi upravo je nestao kroz prozor u nekoliko minuta potpune strasti prema relativnom strancu. Imao ju je na vrhu, pseće, iu misionarskom položaju, ali položaj koji je imao najveći učinak na Geri bio je kada je John ustao i podigao Geri ispred sebe i spustio je na svoju erekciju sve dok bila je potpuno nabijena njegovom muškošću.

Osvojio je i sljedeću ruku, a Geri ga je pomno promatrala dok je ustajala i otkvačila grudnjak puštajući ga da otpadne otkrivajući te ljupke čvrste velike grudi dok je Geri paradirala sebe ispred njega noseći samo svoje malene ružičaste gaćice. Madonna je bila Geriin idol i voljela bi biti dovoljno hrabra da je kopira, ali nije. Iako je tisak pročuo da ju je Robbie ostavio, Geri ga je ostavila zbog njegovih gotovo djetinjastih stavova, ali to joj nije baš pomoglo u karijeri i trebalo je neko vrijeme da se vrati na pravi put. Imala je previše toga za izgubiti i mogla bi zaraditi toliki novac u jednoj godini ako bi dovoljno radila.