Kada Je Rezervna Kopija Za Fortnite Matchmaking

Osjetila je kako joj ruke pokrivaju grudi, bile su tople i velike;svaka je dojka nestala u njegovim dlanovima. Allyson se nehotice naslonila na stepenice, a njezin goli stražnji dio na rubu treće stepenice odozdo se okrznuo o grubu hrpu stepenica prekrivenih tepihom. Veći dio poslijepodneva provela je unutra.

Nije imao pojma da ćeš biti tako star kada je rezervna kopija za Fortnite matchmaking. Ako je samo ostala mirna, možda bi to uspjela ispraviti. Ovi mladići su imali pogrešan dojam. ""Ti si glup, to uopće nije istina; John je morao tražiti. Gledajući te kako piškiš tako, možda me želiš." "Ne želim ništa osim malo privatnosti." Nastavio je promatrati još nekoliko sekundi.
Izgledala je sjajno, seksi, "Ovo će biti sjajan vikend." Hannah se nasmiješila, "Ja" nikad prije nisam bio u čamcu na oceanu." Dok su se ukrcavali na brod, jedan od muškaraca je svakome pružio malu ljepljivu stvarčicu: "Trebali biste ovo staviti negdje na svoje tijelo." Svaki je stavio na ramena ispod svojih Čovjek je rekao: "Treba nekoliko sati prije nego što počne raditi, ali bit ćeš u redu." I Hannah i John su mu zahvalili, pronašli svoje domaćine koji su im pokazali njihovu kabinu. Paul je bijesno pogledao svog mlađeg brata: "Idi u trgovački centar i pogledaj film."Aubrey je zgrabila Waynea za ruku: "Hajde. Bio je malen, puno manji nego što je zamišljao. Misliš da nisu znali da smo stariji?Oni su vani na brodu mojih roditelja i smiju se i pitaju se što ti radimo." Allyson je stala, bijesna s rukama, "On nije nakaza za kontrolu.

To jednostavno ima smisla.""John i ja se vjenčamo. Posao je dobio isključivo na temelju zasluga."Paul je shvatio da nije imala pojma da je obitelj njezinog dečka kontaktirala njegovog tatu, i tako je John imao posao koji je imao. Ti si sluškinja Johna i Hannahe. Bila je uplašena, ali je to pokušala sakriti. Izbacila se i pokušala se okrenuti, "Pusti me gore!"Pokušavala se odgurnuti, ali nije uspjela dobiti nikakvu vuču.
Priredila je pravi show. On me voli. Znate, zaradite malo novca sa strane. Možeš se obući, a onda ćemo razgovarati."Skupio je njezinu odjeću, podigao njezin kovčeg i držao je za ruku dok ju je vodio na kat u sobu koju su izdvojili. Hannin dolazak kao sluškinje učinio ga je još zabavnijim.

On je zaljubljen u sebe, a vani je s onom drugom ženom, koja, Hannah?Zezat će se cijeli vikend. Ali i to je počelo biti dosadno.

Ja na primjer ne želim provesti sljedećih dvadeset godina u zatvoru zbog nesporazuma kao što je ovaj."Aubrey je upitala: "Pa što bismo trebali učiniti?"Paul je odgovorio: "Zašto se vas dvoje ne raščistite. Skočila je s kreveta.
Odjeća joj je bila na hrpi na podu oko nogu u čarapama;ruke su joj bile vezane na leđima uzicama za cipele s cipela koje joj je Hannah kupila. Ako je iskrena, a mi se zezamo s njom, mogla bi nas sve uhititi najbolji online izlasci za samohrane mame. Hannah je trebala biti ona prava žena. Ostavila je vrata otvorena. Kad je ušla u sobu, okrenula se i rekla: "Hvala."Paul ju je slijedio unutra: "Nema šanse. John se prisjetio kad ju je upoznao na koledžu da je ona bila klasičan primjer nekoga tko čeka da ga se iskorištava, i svidjela mu se ideja da ima nekoga koga bi mogao kontrolirati. Molim te, mogu li dobiti svoju odjeću natrag?"Aubrey je pogledao brata: "Što ti misliš, Paul?""Mislim da je ona ono što je trebala biti mi ne bismo slušali ovu usranu priču.

Uostalom, što te tjera da to kažeš?""Pa oni su na brodu, a ti čuvaš djecu. On i Hannah neće učiniti ništa." Paul nije natjerao, "Jesi li ponio kupaći kostim?" "Zašto bih to učinio?Ja bih trebala čuvati tri mala dječaka." "Pa ti ćeš čuvati jednog dječaka, a on želi ići na kupanje." "U redu, obuci se.