Besplatno Upoznavanje Starijih Osoba

Volio sam brinuti o tebi. Odrasla si u tako zgodnog mladića."Opet je bila u pravu (barem...
Poslije večere sjedili smo i gledali film (moj ujak je drijemao, a Sydney je bila zauzeta gledanjem nečega na svom telefonu) kad sam dobila poruku od tete. Tako su se stvari odvijale sljedećih par dana. hm, penisu." "U redu, pa što te točno zanima?Siguran sam da ste već vidjeli penis, iako sumnjam da ste vidjeli jedan tako velik kao moj (počeo sam biti drzak)" "Da, točno. Još uvijek sam bio kod ujaka i plan je bio da ostanem još dvaeks dok se nisam morao vratiti u školu. bit ću iskrena, znala sam da će biti velika, ali nisam mislila da će postati TOLIKO velika." Nastavila je: "Dobro lorde Malcolma. Ne bih mu to nikako mogao učiniti." "Ma daj Angie", rekla sam moleći se, "Neće biti kod kuće još 5 sati. Znao sam da će kad je počela promijeniti svoja pravila, pa sam se u tom trenutku samo povinovao. U 8 godina koliko sam imala seks, još nisam naišla na partnera koji bi imao išta loše za reći o meni ili mom kurac. Skidao sam svoje kamenje svojom fantazijom iz djetinjstva i ne bih to želio na drugi način...pa, možda na drugi način... Nosila je ove tajice koje su bile gotovo prozirne, a na sebi je imala jedan od onih jako uskih gornjišta koji je bio gotovo kao druga koža.
U svakom slučaju, nakon što sam se probudio u krevetu moje tetke i ujaka, htio sam ustati i otići u kupaonicu da se olakšam, kada je teta ušla u sobu."Stvarno si me uplašio Malcolme. Gotovo odmah, instinktivno ga je pokušala obaviti rukama, ali nije uspjela. Vjerojatno će i meni trebati neke upute o tome kako uvući tu veliku stvar u sebe.""Pa, ne znam hoću li tu biti od velike pomoći dušo besplatno upoznavanje starijih osoba. Kad god bi se ja i moja teta našle same, ona bi mi dala ručni posao ili popušila. Nisam vidio Sydney prošle godine, tako da je nepotrebno reći, Bio sam šokiran kad sam je vidio prvi put nakon dugo vremena. Svi smo čekali oko 30 minuta dok nismo čuli mog ujaka kako hrče gore, u tom trenutku sam skinuo hlače i bokserice i krenuo prema teti i sestrični."Ti i taj tvoj veliki kurac uvalit ćete te u nevolju jednog od ovih dana", rekla je Angie."Mislim da je to rizik koji sam spreman preuzeti", rekla sam smijući se. U to sam vrijeme išao u školu u Oregonu i imao sam sreću da obitelj živi tako blizu.
Mislim da u to vrijeme nije bilo baš tako vruće, ali mislim da sam bila prilično dehidrirana pa to nije pomoglo. Nisam siguran što bi se dogodilo da nje nije bilo, pa sam tada brojao svoje blagoslove."Možda je hvala bila bolji način za početak", nasmijala se, prije nego što je nastavila, "Sydney je vani sa svojim prijateljima, neće se vratiti do sutra ujutro. pretpostavljam da bih trebao reći hvala teta Angie...

Volio sam izvlačiti ovu reakciju od žena."Toliko je jebeno veliko da nema šanse da je ovo stvarno", rekla je dok ga je počela vući da vidi je li lažno. Nijednom se nije razgolila niti mi pokazala svoje sise ili golo dupe. Učinila je točno kako sam tražio, pa sam skinuo hlače i stavio svoj debeli, teški i iznimno tvrdi penis na dlanove njezine ispružene ruke.
Nakon što je konačno progutala moj teret, moja tetka je rekla: "Dobri lorde Malcolm, to je puno jebene sperme... ne bude se gola).
Neki od tih događaja su se ipak dogodili, ali da bih napravio priču vrijednu čitanja, morao sam je malo uljepšati. Sydney se pomaknula do nje, a onda je odjednom progutala oko 1/3 mog penis. Onda je Sydney otvoreno rekla: "Govore o tvom velikom kurac. Pokušali smo to očistiti najbolje što smo mogli, ali siguran sam da smo negdje nešto propustili. "Ovo mi je bilo malo iznenađujuće... Ja i moj dečko smo se seksali posljednjih nekoliko mjeseci."Ova vijest šokirala je moju tetu koja je gotovo odmah sjela uspravno."Mooooom! Stoppppp, molim te.

Međutim, htio sam te pitati mogu li ga možda ponovno vidjeti?" "Uhhhh..." Nisam znao što bih rekao... Izgledala je kao njena majka, samo što joj grudi nisu bile tako velike, s čime nisam imala problema jer sam bila sve u vezi s guzicom i bokovima! Sada, idemo skoči naprijed na otprilike tjedan dana nakon što sam prvobitno stigao kod ujaka.

Sav me ovaj razgovor počeo napaljivati nevjerojatno. Kad sam sjela, gotovo sam mogla osjetiti seksualnu napetost u sobi.