Važnost Arheoloških Metoda Datiranja

Nisam nigdje išla i stvarno, nisam htjela.
Krećući se malo polako u ovom novom položaju, popela sam se do njega, okrenuvši se tako da sam leđima bila okrenuta prema stropu, a licem gledala u njegov kurac. Ova zabava bila je kod prijateljice na koju sam bila pozvana nakon odlaska na koncert.
Rick je skoro pao na dno i tako iznenada dodirnuo je točku u meni - kunem se da sam vidio zvijezde. Želiš li da ti uzvratim...
Nisam se prestala grcati, ali nisam ni pokušala pobjeći, samo sam se usredotočila na disanje oko velikog kuraca ovog tipa. Iskreno, bilo je to možda najbolje popušavanje koje sam ikad dobila, a činjenica da je bilo teže disati me nekako napalila. Rick me odveo do kreveta, sjedajući sa mnom dok smo se nastavili družiti. Dahtala sam od užitka oko njegovog kuraca baš kad se povukao, stavljajući još više svog do sada vrlo zalizanog kuraca u moja usta. Bila sam zbunjena, a on je ustao."Želim te bolje vidjeti", ponovno je rekao. Jednom ili dvaput kad sam bio mlađi i tek počeo samozadovoljavati, prstimao bih vlastitu guzicu, ali nikad nisam uspio ugurati više od prvog zgloba unutra. Duboko grlo je bilo tako vruće i htjela sam učiniti da se Rick osjeća jednako dobro kao i ja.

Zatim sam mu protrljao prst po guzici. Moje noge su se omotale oko njegove glave, ne želeći da prestane ovaj nevjerojatan osjećaj - da me siše kao jebeni šampion i da mi koristi lice kao da sam često jebao pičke.

Mislio sam ono što sam rekao, ali želio sam jebenu spermu ovog tipa važnost arheoloških metoda datiranja. Rick me ponovno poljubio, radeći onaj posrtaj unatrag dok smo se kretali. Ono što sam sljedeće rekao također se činilo prirodnim odgovorom, ali šokiralo me čak više nego što me ovaj tip udario."Čak i da ja to želim?"odgovorila sam, pomalo nervozno. Nisam mogao doći do polovice, ali sam bio sretan što sam dao sve od sebe najbolje internetske stranice za upoznavanje vancouver. Držati se za ruke s dečkom bilo je čudno, toliko sam se navikla na male, meke ruke djevojaka da su mi njegovi puno veći prsti i pomalo grubi zglobovi bili čudni, ali primamljivi.
Jednostavno sam se osjećala uzbuđeno. Bio je mrak, a sa svjetlom iza nas koje sam blokirao, jedva sam ga mogao vidjeti.