Kada Trebam Početi Izlaziti Nakon Prekida

Ipak, napisao sam scenu stvarnu koliko je sjećanje moglo učiniti. Trbuh joj je bio čvrst, mišići nježno definirani, a da nisu bili projekt bodybuildera."Da", rekla je, "hoće li nas osoblje ovdje ostaviti neometanim?""Vrlo vjerojatno. Cijevi su odspojene, elektrode i monitori uklonjeni.
Tamo ga posjećuje Indija. Njezine svijetloplave oči blistale su od brzog hoda koji je napravila. Osjećao sam se drhtavo. Danima nisam osjećala nikakve senzacije, a šok je pratila nelagoda zbog otvaranja sfinktera kako bi mi urin ispustio u bočicu pored kreveta. Zastala je i poljubila moj penis i uzela svaki testis u usta. Beskrajni "bip bip bip" konačno je utihnuo. Nosila sam strašnu bolničku haljinu koja se otvara straga. Sjetio sam se kako je to učinio Ellis Quint i zatvorio oči."Ne, ljubavi moja, najdraža moja, sve je u redu", rekla je i nagnula se da me poljubi. Mons joj je bio prekriven uredno podšišanim crnim dlačicama.

Divio sam se njezinoj čvrstoj, zakrivljenoj stražnjici dok je pomicala panj uz njih. Ipak, nastavite pisati i objavljivati, imate talenta.. Bila je to prva erekcija koju sam imala u tjedan dana, a tvrdoća i pritisak bili su radost u kojima sam mogao uživati. Poljubili smo se kada trebam početi izlaziti nakon prekida. Opet cijeli, opet osoba, opet čovjek.

Dakle, ni neprijatelji ni prijatelji koji vas vole ne bi mogli povrijediti, pomislila sam, ponavljajući Kiplinga. Rekla je: "Tiho, dragi Sid, tiho."Desnom rukom je uzela batrljak moje lijeve ruke, ponovo ga poljubila otvorenih usta i okrenula se.
Uspjela je otvoriti usne dovoljno da uvuče malo mene u sebe i protrljala mi je ruku o klitoris. Stenjala je i trzala se, i na kraju se grčila, dah joj je šištao kroz zube, a tijelo joj se treslo od orgazma."Sada ti", rekla je i odmaknula plahte. Nekoliko grupa studenata medicine prošetalo je kroz moju sobu kako bi provirili u mene. Ako su bili impresionirani, nisu to pokazali.

Dotaknula se tamo sa mnom, krenula prema meni, protrljala patrljak o svoju vaginu tako da sam mogao osjetiti vlagu, i uzela moj sada podmazani batrljak i pokušala ga umetnuti u analni prolaz.“Ssshhh, draga, sssshhh”, kao majka koja utišava svoje dijete. Prvi put u nečemu što se činilo kao tjednima doživio sam radost pišanja pod vlastitom voljom, vraćajući penis, mjehur, sfinkter i prostatu. Njezina duga crna sjajna kosa padala je ravno dolje. Bila sam previše ushićena da bih zaspala, kad sam začula škljocanje potpetica kako mi ulazi u sobu. Htjela sam plakati od radosti, ali sam čekala do noći kada nitko nije mogao vidjeti suze. Njezin je jezik oblizao moje usne, otvorio sam ih, a naši jezici su se dodirnuli. Prekinula je poljubac i ustala. Na sebi nije imala odjeću osim crnih kožnih čizama.“Odmori se, draga, samo se odmori”, rekla je.