Besplatne Web Stranice Za Upoznavanje Ujedinjenog Kraljevstva

Odjenula je pahuljasti ružičasti ogrtač otkako ju je posljednji put vidio.“Bile su samo tri kutije”, odgovorio je mladić."Želiš li još nešto da učinim?"Marla se nasmiješila, tiho se zahihotala, podigla ruku i nježno ga pomilovala po obrazu.“Znam da nisi mislio onako kako sam ja to shvatio, ali odgovor je 'da'.” Buddy je osjetio kako mu lice postaje vruće.
Bilo mu je pomalo teško razgovarati s gospodinom Harrisom, s obzirom na to što su on i njegova supruga radili."Dobro, moraš steći fakultetsko obrazovanje ako želiš bilo gdje stići ovih dana", rekao je čovjek. Skočila je na stol za bilijar i izbacila olabavljene traperice. Buddy ju je slijedio, iznenađen što je hodala ispred njega gola, ali zahvalan za ono što je mogao vidjeti. Dopustio joj je da ga vuče preko sobe, ne baš siguran što namjerava. Dok se njihovo vatreno ljubljenje nastavilo, Buddy je kliznuo rukama između njih i otvorio Marline traperice, a zatim ih gurnuo prema dolje.

Kliznuo je rukama okolo, obuhvatio joj zadnjicu i privukao je uz sebe. Nije mogao vjerovati da Marla to radi sa svojim mužem gore.
Zatim je dao majci poljubac u obraz i krenuo prema vratima."Vidimo se kasnije, mama", rekao je."Po onome što je Marla rekla, vjerojatno će biti puno kasnije", odgovorila mu je majka."Rekla mi je da je njihov podrum pun stvari kojih se želi riješiti."“Da, ona ima puno toga o čemu se treba pobrinuti”, odgovorio je Buddy izlazeći kroz vrata besplatne web stranice za upoznavanje Ujedinjenog Kraljevstva. Budući da je držala njegovu erekciju u ruci, osjećao je da je najmanje što može učiniti je uzvratiti, a upravo je to i učinio. Zvuk klizanja stolice unatrag i koraci na katu na katu su naglo prekinuli poljubac. Buddy je primijetio da jecaji njegove privlačne suputnice postaju sve tiši i mekši što ju je duže milovao po leđima i bio je zadovoljan.