Katrina Kaif Izlazi Sa Salmanom

Sjedila sam tamo na trenutak, još uvijek dršćući od post-orgazmičkih trzaja euforije.Čuo sam za dilere droge koji bi te mogli zakačiti u jednoj dozi i osjećao sam se kao da mi je Lydia to upravo učinila.Živjela sam cijeli svoj odrasli život do te točke ne znajući što je zapravo orgazam koji razbija um. Najbolje se čita ako počnete s originalom. Ona je sama na putu za nagradu u Cabo San Lucasu u Meksiku.

Telefon mi je ponovno zazujao."Ako ne želite da gospodin Mike sazna vašu tajnu lizanja mačkice, učinite što vam kažem."O moj Bože!Što se, dovraga, događalo?Imao sam napola u mislima otići proklinjati Lydiju i reći joj da odjebe, ali nisam bio u poziciji da napravim bilo kakav takav potez katrina kaif izlazi sa salmanom. Tako sam uplašen. Ubrzao sam korak, ali sam dao sve od sebe da ne skrenem pažnju na sebe. Uglavnom mi je bio vrh glave, ali malo mi se moglo vidjeti lice i cijelo tijelo.
Lydia se očito napali na ovakve stvari. Ali nisam mogla hodati po prijemu tvrtke bez gaćica... Nikad ne znaš kada će neka velika perika nešto reći i očekivati ​​da to zapišeš!Zamotao sam gaćice u salvetu koju mi ​​je dala Lydia.

Sastat ću pobjednicu u njezinoj sobi kasnije večeras i voditi strastvenu ljubav s njom. Ti si sigurno Sarah, zar ne?""Da. Sarah je počela plakati i brisala je suze iz očiju. Za večeru u društvu odabrala sam tipičnu konzervativnu, ali zabavnu, crno-bijelu haljinu. Bilješke autora: Ovo je nastavak priče, Lidija. Mislio sam da ću svršiti u trenu s tim licem među nogama, samo da se opustim.

Dok sam prolazio pored Lydijinog bara na putu do toaleta, vidio sam je kako me ljutito gleda i gleda na sat gestom 'Pa, idemo već'. Odabrala sam bijele gaćice s crnim obrubom, tako da sam imala dovoljno mjesta da na njih nažvrljam svoj broj olovkom koju sam stalno držala u torbici tijekom ovih sastanaka.

Pitao sam se kako ću ikad svršiti osjećajući se tako neugodno, ali kako su se njezini poljupci premjestili na moju macu, malo sam uzdahnuo.