Izlaziti S Nekim U Mafijaškom Redditu

Hvala vam. Je li sve u redu?""Da, dobro sam, ali pitao sam se ima li mjesta na tvojoj zabavi.
Ali sad je bila Badnja večer i nisam imao prijatelja u blizini;ili muž. nadaj se i moli da nikad ne provedeš Božić sam plačući.
Bili smo u braku nešto manje od godinu dana i toliko sam ga voljela. Konačno sam odlučila da, ako budem zauzeta, neću misliti na Jamesa pa sam se podigla, uključila božićnu glazbu i pripremila kuhinju da napravi kolačiće. Nakon što smo se udali za mog supruga Jamesa, preselili smo se u ovu snježnu državu kako bismo mu pomogli da nastavi karijeru građevinskog radnika i do sada taj potez nije bio tako loš. Dok sam izvlačio sastojke, prva pjesma koja je svirala s mog iPoda bila je Wrapped In Red Kelly Clarkson. Jutros je bio čudan uragan i ne brini, dobro sam, ali to znači da ne mogu doći kući."Na sekundu se riječi mog muža nisu registrirale pa sam odgovorila "kako to misliš da ne možeš doći kući? Badnjak je!""Znam dušo, i vjeruj mi, toliko jako želim biti kod kuće i u tvom naručju, ali sve je ugašeno. Posebno mi se svidio kraj. Održavao sam stalni kontakt s prijateljima kod kuće i stekao sam nove. Osim nekoliko manjih grešaka u prolivanju, ali nitko nije savršen, ali osim toga, bila je to stvarno sjajna priča. Jednostavno sam plakala i mislila, da sutra ne bude letova, Božić bih slavila sama. Sretan Božić dušo."James se nasmiješio i ponovio "Sretan Božić" prije nego što me poljubio s ljubavlju. Lijepo malo zabavno štivo. Zato smo je nazvali Vjera;jer tijekom čitavog ludila koje vam život donosi, nikada ne biste trebali izgubiti vjeru - pogotovo oko praznika. Bio je moj najbolji prijatelj, moj rock, moj komičar i netko koga nikad nisam želio izgubiti. Mislim da imam nešto ukrasa u zadnji čas za to Sretan Božić."Uz to sam prekinuo vezu samo da bih saznao da su svi ostali za koje sam znao da su zauzeti.
Ranije te godine bio sam pozvan na blagdanske zabave, ali sam glupo odbio misleći da bih mogao imati svoju zabavu s Jamesom izlaziti s nekim u mafijaškom redditu. Nakon minute bez privlačnih misli, odlučio sam se opustiti na kauču uz glazbu koja je svirala u pozadini.