Intellectconnect Stranica Za Upoznavanje

U mraku je vidio dva maskirana lica kako bulje u njega - jedno od njih u smeđoj košulji, čovjeka kojeg je sreo na željezničkoj stanici."Vadite ga van! Uvedite ga unutra! Reci joj da stavi masku da nikoga ne vidi!"Stigla je maskirana žena i između njih trojice su izvukli Jaguara iz prtljažnika i stavili na noge.Žena je donijela kolica i uvukli su ga u nju za posljednju etapu putovanja. Jaguarova žena bila je izvan sebe od brige. Osjećajući oštar bol u zatiljku gdje ga je nešto ili netko udario dovoljno jako da ga na neko vrijeme izbije iz hladnoće, nadao se da u prtljažniku ima dovoljno zraka da ga održi na životu. Poštedjeli su njegovu ženu prve teorije i uvjeravali je da će ga pronaći. Još tjedan dana nitko ništa nije čuo od otmičara Sjajne staze. Najbolje od svega, sada je bila žena i oboje su bili zgodni jedno za drugo. Njegova slatka tajnica, Louisa, rekla je "Dobro jutro" i uputila mu se znalački osmijeh. Seks, nagađala je, potajno želeći da i sama može imati nešto od ovog muževnog muškarca.
Dat ću ti broj njegove tajnice. Druga je ruka uhvatila njegovo tvrdo meso dok se naginjala naprijed i unosila ga u usta.

Sve je bilo tiho dok se poklopac palube nije podigao. Nekako je to stiglo do njega. Policija je odlučila da će morati upotrijebiti javne medije kako bi pokušali natjerati otmičare da odustanu od ubojstva svog taoca. Ali bi li mogla poslušati vlastiti savjet?Kad se Elena promeškoljila i posegnula za njom, Marina je skočila iz kreveta.
Odjednom se probudio kad se auto zaustavio, a zatim je naglo skrenuo udesno. Marka je poslana krajem prošlog tjedna, ali je bila zamrljana. U ovom trenutku, to se činilo tako prirodnim, gotovo potrebnim sada kada je trebala emocionalno oslobađanje, a njezin muškarac nije bio tu intellectconnect stranica za upoznavanje.
Došla je kao američka turistkinja na jednu od njegovih turneja i teško je pala, kako u Jaguar tako i u povijest zemlje. Seksualni odnos bio bi previše kompliciran. Pitala se zašto se nije vratio nakon što je u 2:30 izašao "pregledati neki stari materijal", rekavši da će se vratiti između 3:30 i 4:00. Elena je bila Latinoamerikanka, zaobljene figure i odjeće obično malo preuske. shvatio je da ga drže u Chavin de Huantaru, domu njegovog imenjaka duha jaguara!Prošla su tri dana, a Jaguar se nije čuo. Odmah je pozvana policija, prije nego što je i otvorena. Zbližili su se jedno s drugim.

NOSIM SMEĐU KOŠULJU. Prema njegovoj procjeni iz brojnih obilazaka ovog mjesta, bio je u komori za pogubljenje iznad ogromnog uklesanog lica jaguara neposredno ispod. Marina joj je redovito plakala na ramenu, a ponekad joj se pridružila i Elena, jer je i dalje nosila duboke osjećaje prema bivšem ljubavniku. Nije moglo dugo trajati.
Jag nije mogao čuti što govore i nakon nekoliko minuta auto se udaljio, jureći glatkom, ravnom cestom. No, iza kulisa je radila policija. Gurnuli su ga po vrlo grubom tlu, udarivši bolnom glavom o bočnu stranu kolibe."Jebote, ubijaš me! Uspori!"Jaguar je vrisnuo na njih."Jebi se.

Jaguar se pitao hoće li preživjeti ovu noćnu moru. Tijela su im se divlje udarala jedno o drugo dok su se mišići hvatali i oslobađali, tjerajući ih van kontrole. Bio je to crno-bijeli portal Novog hrama!Bože moj... Marina nije mogla znati da leži u kontejneru u blizini željezničke stanice. To je bilo sve što je mogao učiniti."Dejame vivir"....