Pravila O Povremenim Spojevima

Bio je spreman da počne ljutiti kad je primijetio omotnicu istaknutu na oglasnoj ploči blizu vrata. Lindsay je htjela biti zapažena. Postali su pustolovniji u drugim područjima svog života, a uzbuđenje koje su našli u susretu s Chrisom i jedno drugim vratili su u svoje brakove. Bio je njezin kamen dugi niz godina. Lindsay je i sama već došla nekoliko puta i nije joj uopće smetalo.
Kad se povukao natrag u svoju stolicu, ona je podigla svoja naučena bedra i listove, dopuštajući im oboje da osjete slasno trenje dok su se razdvojili. Lindsay je voljela ovako biti gadna.Čak se povremeno zatekla kako se poljubi s Angie kad su oboje u isto vrijeme izašli na zrak. Na podu su bili razbacani odgovarajući grudnjak i gaćice. imam li pravi dan?""O sranje", stigao je odgovor."Žao mi je. Angie je imala dovoljno samopouzdanja da preživi dan, ali nije bila budala. Ona se zapravo sva uznemirila kad god bi imala posla s Chrisom, dobrim dijelom zahvaljujući činjenici da je pola svog slobodnog vremena provodila razmišljajući o njemu pravila o povremenim spojevima.
Chris je bio u čudu. Ovo je zapravo bio jednokratni događaj za sve uključene.
Za sada, tj. Dok su se omotali jedno u drugo, on ih je naizmjence jebao sve dok više nije imao za dati. Ako je mislio da su joj usta topla i mokra, sada je shvatio da je pogriješio, jer je ono što je sada okruživalo njegovo sretno tijelo oličavalo toplo i mokro.