Možete Li Se Spojiti Na Bumble

Očito ste jednom radili s njom? ""Pa, da, dolje u Palm Springsu, napravili smo neke snimke za njezin album."rekao sam.– Čudi me da nas se sjetila."Pa, ovdje je pitanje, jeste li zainteresirani za nastup?"upitao je Chuck."Hoćemo li glumiti sva tri izvođača?"Pitao sam."Ne Beyonce', ona ima svoj tim, pustila je druge da biraju koga žele. Zagrlili smo se i ljubili goli. dođi ovamo."Rekla je, pozivajući me prstom.
Pogledala sam karticu koju mi ​​je Amy dala s adresom Rhiannine kuće."2112 Bravo Drive".čitao sam naglas. Izgledala je kao da je na nebu dok su joj oči bile zatvorene i mogao sam čuti tihe krike od nje. Chuckov ured zasigurno je imao sjajnu adresu;toranj Capitol Records na Hollywoodu i Vineu. Isticao se na njezinoj tamnoj koži i držala ga je poput dragocjenog dijamanta.– Baš kao da sam se toga sjetio. I ona se očito vraćala kući..
Gdje god su išli, mi smo bili tamo kao fotografi za njihovu web stranicu. Chuck je brzo predložio.

Mislim da je to poštena trgovina."rekao je Chuck."Koliko opet traje ova turneja?"upitao je Chris dok je gledao plan puta."22 grada, više noćnih svirki u New Yorku, Chicagu i LA-u. Bio sam previše iscrpljen da bih govorio. Chuck je bio iza zakrivljenog stola i razgovarao na telefon možete li se spojiti na bumble. Odatle dolazi ime.