Izlazak S Teškim Alergijama Na Hranu

Da spomenemo samo tri."Ona kimne.

Ona nije lokalna, ali... znakovi nekoga tko je puno vremena provodio u zatvorenom prostoru, a ne onoga čiji su preci potjecali s juga, iz borovih šuma i fjordova vlastiti narod.
Također je imala sjekiru vezanu za leđa. ne misliš valjda da idemo u opasnost, zar ne?""Možda nije u gradu, samo negdje u blizini.
Nigdje je nije bilo vidljivo, ali zaprežna kola iza njihovih već su bila na položaju, usmjeravajući konje. Ali bila je niska i žilava, sa svijetlocrvenom kosom koja je sigurno umrla s nekim biljnim ekstraktom, a ne prirodnom. Pretpostavljam da nisi vidio mog drugog putnika? Vilenjakinja, tvoje visine, plave kose? Nosi kožu i zeleni ogrtač kad sam je zadnji put vidio? Ne, pa, nema veze, siguran sam da će ona biti zajedno. Do njega je sjedio stražar, odjeven u lagani oklop i držao samostrel. Nije mogao vidjeti dizajn, ali onaj na ogrtaču to je učinio nepotrebnim;ona je vrlo jasno bila paladin, jedan od posvećenih svetih ratnika Pardrora, boga viteštva i pravde.
Takav kao on sam. Platili ste svoj put, a zaštita dolazi s plaćanjem. Sada je razgovarala na vilenjačkom s Ariawyn, oboje su govorili tihim tonom kako ne bi smetali ostalima. Danas su mi se pridružila još tri putnika -- morat ćete dijeliti vagon izlazak s teškim alergijama na hranu. Katryn je pratila njegov pogled i isprva je vidjela samo nekoliko ovaca kako pasu na travnatom obronku. Pitao se odakle dolazi, s tako egzotičnim pogledom. Tada je shvatila da je gledao bliže kući, u jednog od stražara, čiji se konj upravo dovoljno spustio da bi došao u vidjelo.

Bila je vilenjak, nosila je bijele haljine s visokim ovratnikom ukrašene blijedosivim i srebrnim ukrasima, a mali zlatni broš na njezinu vratu bio je jedini drugi ukras. Nadamo se da ništa od toga neće biti potrebno.

Iznenada je buka utihnula, dok su obližnji kočijaši zastali u tome što su radili, a njihovu pozornost privuklo je nešto što je bilo samo izvan njegova vidnog polja.Čak je vidio jednog kako gura čovjeka koji je dizao bačvu na stražnji dio vagona, kimajući glavom u smjeru svega što su drugi vidjeli. Većina trgovačkih karavana krenula je prema zapadu, bilo prema primorskim gradovima, bilo dužim, ali lakšim putem prema sjevernim dolinama. Bila je obrijana sa strane, ostavljajući široku traku duže kose niz njezinu glavu, u stilu koji nikad prije nije vidio. Mi trebamo zaštitu Pardrora, toplinu Elani i... Dala je znak da nema prigovora.
U jednom trenutku je uhvatila riječ za 'ljudsko', neposredno prije nego što se Merialeth zahihotala, i pomislila da je Ariawyn odgovor nježno zezan.