Forum Za Upoznavanje Raka žena

Nekako sam htjela da me opipa. Pitao sam se što će sljedeće reći.“Sviđaš mi se s puno nogu u haljinama”, rekla je Nancy, gledajući me smiješno, a ovaj put zvučavši kao da je to stvarno mislila. Bradavice su mi zabodene u sredinu njegovih dlanova."Pa to pomaže mom apetitu?", zadirkivala sam ga.

Bilo je lijepo od njega što mi je donio čašu punča."Izgledate izuzetno lijepo, gospođice Blossom", rekao je djed ovim vrlo ljubaznim glasom, kao da glumi u filmu forum za upoznavanje raka žena. Nisam htjela da tatu uhvate, ali nisam htjela ni da me uhvate. Znao sam da mi oči trepću, ali nisam ih mogao spriječiti da to učine, a nisam se mogao spriječiti ni da se migoljim na stolici. U svakom slučaju, tata je mislio da sam nokautiran, a nisam bio u sobi za odmor pet minuta prije nego što je tata došao do mene.“Idemo gore na sekundu, želim razgovarati s tobom o nečemu”, šapnuo mi je na uho."U redu."Pa što mi je htio reći?Da je mama znala za nas!!?Odveo me u spavaću sobu preko puta one u kojoj su ljudi ostavili kapute i stvari i zatvorio vrata. Mislim, zar nije bilo očito?Pa, pretpostavljam da njima to nije bilo tako očito kao meni. Tata me gurnuo uza zid. Ubrzano sam disala. Tata je ponovno stavio ruke na grudi dvaput izlazi na reddit. Bit ćemo uhvaćeni.Želite li da se to dogodi. Neću više imati taj prokleti udarac, odlučila sam puštajući tatino zapešće.

Nisam mogla vjerovati da bi joj rekao ni za seks sa mnom!!Zašto joj je rekao?Je li se time hvalio ili što?Osjetila sam kako mi obrazi postaju vrući kao i uvijek kad sam zbog nečega ozbiljno ljuta."Oh, bok, djede", rekao sam i podigao pogled. Osjećao sam se malo omamljeno.