Koledž Kršćansko Upoznavanje

Ne mogu vjerovati, Isaiah će biti kod moje tetke!Srce mi počinje kucati, pitajući se što bih trebao kamo otići za proslavu dvadesetog rođendana svojih rođaka."Šališ se! Zašto? Kad dolazi? Hoće li biti tamo na Shaneovoj zabavi?"Bombardiram je, jedva obuzdavajući svoje uzbuđenje."Smiri se."Moja mama se smije."Njegova mama i djed moraju napustiti grad na mjesec dana, a tvoja teta je dobrovoljno prijavila svoju kuću jer zna koliko ti se sviđa koledž kršćansko upoznavanje.

Moje sjajilo za usne pažljivo se nanosi prije nego što stiliziram losa kroz svoju tamnocrvenu/smeđu, kovrčavu kosu kako bih se uvjerila da se ne kovrča kao inače. Zgrabi me za ruku i povuče u blagovaonicu gdje se prijavljuje na računalo."Što radiš?"Pitam se iako je već došla na svoj facebook račun.

I druga mjesta."Obično ne volim ovako ići po školi, ali budući da je ljeto, shvatio sam koji vrag zašto ne poludim."Smijem se. Vidim kako je oči gledaju gore-dolje dok se on smiješi.
Christina poziva njega i njegovu majku da uđu, diskretno mi namigujući na putu do dnevne sobe. Zapravo, ona je manekenka, eto koliko je ova djevojka izvrsna. Ona upiše njegovo ime i dahne kad se pojavi njegova slika."Wow curo, da nisam već bila s Timom mogla bi se malo natjecati."Ona se šali. Njihov pas, Lucy, odmah počinje lajati, pokušavajući se probiti kroz prozor.zahihotam se.– Hej, on je u dnevnoj sobi. Naslanjam se na zid tuša, pomalo zadihana od napora. Kad dođemo do vrata, moje sumnje su točne. Ne shvaćajući toga, odsutno sam spustio ruku da polako pogladim svoju macu. Brzo minimiziramo internetsku stranicu i idemo ih pustiti unutra. Doći će ga sutra u podne, pa da, bit će tamo na Shaneovom tulumu."Skočim s kauča i trčim u svoju sobu, moram odabrati pravu odjeću za sutra. Izaija je.