Wilmington Nc Dating

Tada sam vidio da je ono što je stisnula na prsima bila slika moje majke. Gledajući je kako hoda prema nama nisam mogao a da ne primijetim da su im se divno odskočili wilmington nc dating. Visoke čarape i podvezice bile su joj preferirane nego pune hlačice. Samo moja mama nije mislila da je sposoban biti otac u svojim godinama;koja je bila ista kao i mamina. Mnogo noći sam spavao u njezinu krevetu nekontrolirano jecajući, a baka bi me samo privila uz sebe, gladila me po kosi i govorila mi da će sve biti u redu i da me voli.
MACA?. Dok sam je gledao, misli su mi se vraćale unatrag kroz godine i odjednom sam shvatio da se baka oduvijek odijevala kako bi impresionirala.

Suknje su joj uvijek bile iznad koljena i kad god se sagnula ili sjela, vrhovi njezinih čipkastih čarapa bili su samo vidljivi, zadirkivali su me samo jednim pogledom. Kažem "primarni skrbnik" jer nikad nije pokušala zauzeti mjesto moje majke. Puno smo pričali o mami, ali i o tome što se događa u životu jedno drugom.

Tada nisam shvaćao koliko će to postati posebno. Krivnja me istog trena obuzela i brzo sam otišao do nje i zgrabio je u najveći zagrljaj koji sam mogao uspjeti rekavši: Odmah je omotala ruke oko mene i stisnuome čvrsto, skoro me zgnječivši. Radila je u lokalnoj CPA tvrtki na velikim korporativnim računima i bila je prilično dobro za sebe kad se svijet srušio na nas. Brzo sam odmahnuo glavom pokušavajući izbaciti misli iz uma dok nam se približavala i sagnula se da nam ponudi neke od grickalica koje je napravila rekavši: "Jedite, dečki, ovo sam napravio posebno za vas."Sagnuvši se tako nisam mogao a da ne pogledam dekolte koji je bikini napravio od njezinih grudi i istog trena sam osjetio kako moja muškost raste. Baka me je ozbiljno nagovarala zbog dolaska kući nekoliko sati nakon policijskog sata i malo pijana. Tog popodneva posjetili smo mamin grob i ostavili buket ruža naslonjen na njezin nadgrobni spomenik. Iz nekog razloga stalno sam pazila na baku i kad bi nas povremeno provjeravala, nisam se mogla ne zapitati kako bi izgledala gola. Riskirao sam pogled prema dolje pokušavajući otkriti je li doista obrijana ili ne, a oči su mi se od iznenađenja raširile jer sam na laganom devinom prstu mogao vidjeti tračak njezinih mačkinih usana, što je sugeriralo da nema puno dlake. Njezin bikini gornji dio djelovao je premaleno i uvijek su izgledali na rubu da će se izliti. Pokušavajući biti nonšalantni u vezi s tim, Tom i ja bismo šuljajući pogledali djevojke kad god bismo pomislili da nas ne mogu uhvatiti. Dodirujući mi ruke kad nešto tražim ili stavljajući ruke na moj vrat zahvaljujući mi što sam obavio posao dok me je ljubila u obraz. Dok se baka vraćala do auta, ostala sam i gledala mamin nadgrobni spomenik. Izlazila je iz kuće noseći pladanj s grickalicama za nas i na sebi imala jarko crveni bikini koji je, po mom mišljenju, pokazao previše tijela da bi ga baka mogla pokazati. Ovo je baka avan jogia s kim izlazi. Ponekad seksi, a ponekad skromno.