Navesti I Objasniti Dvije Metode Datiranja Stijena I Fosila

Zatim me počeo jako jako jebati izvlačeći njegov kurac prije nego što ga je ponovno zabio.

Howard je ustao i uzeo svoju kameru sa stola i prišao nama, posegnuo je dolje i razmaknuo mi noge jako široko, a zatim ju je uhvatio za suknju i podigao je visoko. moje bedro.

Matt je imao oko 60 godina, visok, vrlo širok, prilično težak i snažan. Howard je rekao da mogu zadržati novu odjeću, rekao je da će me natjerati da mu je s vremena na vrijeme nosim.

Matt je pratio snimanje dok smo išli, Howard me sagnuo licem preko ruba stola, podigavši ​​mi suknju preko leđa, počeo je trljati moju guzicu prekrivenu gaćicama. Matt je rekao Howardu da se osjećaju sasvim stvarno i da mi sada treba samo perika i šminka. Howard mi je dao maramice da obrišem lice, a zatim je dao video kameru Mattu, koji je sada sklonio svoj kurac. Stavio je ruke na moja koljena i razdvojio ih otvorivši mi noge prilično široko, Howard je imao dobar pogled dok je Matt jednom rukom počeo osjećati moja jaja i kurac, a drugom mi je stiskao podstavljeni grudnjak. Howard se vratio u sobu dok je stavljao novu bocu na stol Matt je rekao da bi želio da mu sjednem u krilo, Opet sam pogledao Howarda koji se nasmiješio i kimnuo, Matt me odveo u svoje krilo, okrenut prema Howardu navesti i objasniti dvije metode datiranja stijena i fosila. Zatim je s nekoliko kratkih potiska špricao teret za opterećenjem vruće sperme duboko u meni. Onda me počeo pljeskati, nakon šest oštrih šamara uhvatio me za gaćice i povukao ih do gležnjeva, a zatim je nastavio udarati moje sada golo dupe.
Howard je pokupio moje gaćice i dao mi ih, a ja sam ih obukla. Howard je uzeo malo kreme na desnu ruku i utrljao malo oko moje guze, bilo je lijepo i hladno, onda sam osjetila kako mi prst gura šupak, polako ju je gurnuo unutra i malo ju je razmagao, zatim dva, pa tri, mažući mi otvor. Vrh njegovog kuraca ubrzo je zamijenio prste na ulazu, s malom snagom gurnuo je glavu svog velikog kuraca u mene. Howard je rekao da će vidjeti što može dobiti. Ovo je bio dobar odnos!!!. Uklonio je svoj kurac iz moje dobro izjebane rupe i očistio je, pitao je Matta kako je prošlo snimanje, Matt je rekao da misli da bi video trebao biti dobro pregledan kasnije. Pozvao me da uzmem mokri kaput i, ostavivši kišobran u hodniku, otišli smo u dnevnu sobu. Moje su usne dotaknule vrh njegovog penis dok je Howard iza mene podigao rub moje gimnastike preko mojih leđa, tako da je imao fotografiju mojih tregerica i gaćica sa stražnje strane s Mattovim penisom zaglavljenim u mojim ustima. Howard je otvorio uobičajenu bocu vina i pili smo i čavrljali neko vrijeme.

Matt je zacijelo bio jako uzbuđen jer je vrlo brzo odgurnuo moju glavu od svog penis taman na vrijeme da mi ispali svoj prvi pun sperma u lice, zatim drugi, pa nekoliko manjih mlazova palo je na moju bradu. Prošlo je nekoliko tjedana prije nego što me Howard pozvao na "zabavu", znao sam što je htio reći.

Bio je to lijep osjećaj. Howard je rekao da ću, nažalost, sada morati ići jer su on i Matt morali uhvatiti avion i idu poslovno u Afriku.

Howard me uhvatio za ruku i rekao da sam bio jako nestašan i da ću morati biti kažnjen, jer me odveo do velikog stola na drugom kraju sobe. Howard je rekao da bi želio neke fotografije mog sisanja Mattova kura. Zatim mi je raširio noge i sagnuvši se počeo lizati gore-dolje pukotinu u mom dupetu trljajući i stišćući guzicu u isto vrijeme. Obrazi moje guzice sada su pulsirali, zaustavio je lupanje i podigao mi jedan po jedan gležanj i skinuo mi gaćice. Matt je govorio kako izgledam seksi, Howard je ustao i izašao iz sobe da uzme još vina, Matt je stavio ruku na moju nogu tik iznad koljena i nježno mi je milujući polako podigao ruku ispod moje suknje. Gledao je Matta kako se igra s mojim penisom, mogao je vidjeti da uživam dok mi je kurac postajao sve teže pritišćući meki materijal mojih gaćica. Matt je rekao Howardu da imam lijepe noge dok mi je njegova ruka ponovno mazila nogu pomičući se prema gore ispod ruba moje suknje, povukao je rub više i rekao da voli široke naramenice koje se razvlače i puštaju da se zakoče. Trebao sam ići u njegovu nedjelju u 4 sata, tako da sam napustio svoju kuću u dosta vremena, ali padala je kiša pa sam obukao dugi baloner i stavio kišobran i otišao do Howardovih ulaznih vrata i pozvonio. Pumpao je tako jako da je stol počeo malo kliziti po podu. Nisam znala što da radim, Matt mi je sada podigao suknju visoko u zrak i dodirivao mi tregerice, a zatim mi pipao jaja kroz gaćice.
Odjeću u kojoj sam došla u njegovu kuću stavio je u torbu, Matt mi je pomogao da obučem dugi kaput, jer je još padala kiša, Howard me je nekoliko puta potapšao po guzici dok smo se kretali prema ulaznim vratima, dao mi je moj kišobran i rekao da će me nazvati kad se vrati i da ćemo zajedno pogledati fotografije i video zapise. Bili smo na pola puta do druge boce kada je Matt predložio da odem i sjednem do njega na sofu, pogledala sam Howarda, a on je kimnuo. to se upija u moje vrhove čarapa.