Cheesy Pokupiti Linije Za Online Dating

Iako je moj orgazam bio prilično nježan prema mojim uobičajenim standardima, bio je produljen i još mi je oduzimao dah, a prošlo je nekoliko minuta prije nego što sam ga dobila. Dobiješ barem 45 minuta za pamćenje i nećeš se ni zabaviti."Sam je ustao i čuo sam je kako je rastavila bijelu tuniku i bacila je na pod. Dok sam joj dodavao novac, ali ona je podigla ruku na njega."Ne! To je bilo za kuću! Zaista sam uživao i nadam se da ćeš se uskoro vratiti po još."Sljedećih nekoliko mjeseci bila sam kod Sama tri puta tjedno, imali smo neke prave kinky sesije i Sam nije volio ništa više od toga da se digne na mene i gurne moj veliki kurac u njezinu guzicu i dok me je ševila, ona bi je povukla usne pičke razdvojene i šikljaju po meni sve dok joj nisam napumpao ogroman teret duboko u njeno dupe. Budući da ste novi i niste sigurni u to, kako bi bilo da napravim deluxe masažu za 25 funti kao jednokratnu uvodnu ponudu?"Zastao sam sekundu ili dvije prije nego što sam odgovorio."Da, ok. Kladim se da nikada niste mislili da ćete imati ovakvu masažu, zar ne? Pa, morate još naučiti o masaži da biste svršili!"Ponovno je zgrabila moj kurac i wanknula me dok je jezikom gurala moj šupak tvrdo i duboko. Zapravo previše lijepo da bi se trošio na to veliko!"Osjetila sam kako me Sam uhvatio za kurac i počeo me drati unatrag dok je pokazivao od mene."O, to je jako lijep kurac i pogledaj ta velika jaja! Kladim se da su puna do pucanja."Dok me drkala, trljala mi je jaja, gnječila ih o sebe i tjerala me da glasno stenjam."Je li ti to preteško? Želiš li da budem nježniji s tobom? Sviđa mi se tvoje dupe, moram reći.
Ruke su joj bile samo nekoliko centimetara udaljene od gornjeg dijela moje stražnjice i osjetio sam kako mi malo toplog ulja curi između obraza. Kakvu štetu bi to moglo učiniti?Nijedan. Pitao sam može li me uklopiti, a ona je rekla da je zapravo dostupna za sat vremena ako je to bilo dobro."Naravno", rekao sam, a ona je tada rekla da ima nekoliko detalja koje mora znati unaprijed. Bila je jaka i masaža je bila sve samo ne nježna i dala sam sve od sebe da ne jaučem. Tada mi je Sam počeo masirati zadnjicu što nisam očekivala."Lijepo dupe Mark.

Zatim se popela na stol između mojih nogu. Osjećala sam kako Sam guta svaku kap, ali nisam stala, ni u brzini ni u količini. Oduvijek sam bio težak cummer, pucao sam u 3 ili 4 velike količine praćene nekoliko manjih i uvijek sam proizvodio obilnu količinu sperme, ali što god da je Sam sada radio, trebalo bi me pomuziti suše nego ikada prije. Tada sam osjetio kako Sam stisne podnožje mog kura, čineći ga natečenim, a njezina vrela usta gutaju moju natečenu glavu. Pretpostavljam da sam očekivao mladu, seksi plavu maserku, ali to je bilo samo što sam mislio pretjerati. Bio sam poput poplave, kao da je čekala dva sata da se popiški dok joj se upijao kroz najlonke i progutao sam što sam mogao."To je to, bože da! Želim da progutaš sve, prljavi čovječe. Pogledala sam prema gore dok mi je Sam nastavio masirati leđa, a linija očiju mi ​​je bila u ravnini s donjem Samove bijele tunike i dok se ona kretala dalje niz moja leđa, noge su joj se lagano razmaknule, najniže dugme se otvorilo i dobio sam potpuni pogled na nju unutarnje strane bedra.
Iz sobe desno od mene, Sam je izašao i dovršio razbijanje svih predrasuda koje sam imao o njoj u mislima. Bio sam zadivljen svojom kontrolom, trebao sam svršiti nekoliko puta do sada, ali nekako sam još uvijek bio čvrst i pun. Njezino snažno masiranje konačno je postalo previše za mene i osjetio sam kako mi se jaja stežu i kako mi je punk tekao iz njih, uz moju dugačku osovinu i u Samova željna usta. Duboko ga je gurnula, natjeravši me da stenjam od užitka kakvo nikad prije nisam osjetio i nastavila me jeziti, a moj penis je pakleno pulsirao. Zadivljujuća crvena glava koja je bila jednako čudna kao Sam i kad sam saznao da je medicinska sestra i da je točno znala kako se masira prostata, tjerala me da teče iznova i iznova, i naša su užitka.. Doći ću za minutu!"Nisam to očekivao, ali nisam se svađao i ušao i učinio kako je rekla.

Gledajte, nudim dvije mogućnosti. A što se tiče tvog finala, nikad nisam progutao toliko sperme u jednom potezu. Ako bih je natjerao da spermi, možda bi zaustavio moje ugodno mučenje ili bi me dokrajčio. Prvo standardnu ​​masažu leđa, ramena do donjeg dijela leđa, pola sata 25 funti.

Samo raširi noge za mene, molim te."Nisam mogao jer bih razotkrio svoju pulsirajuću erekciju. Da, radije nego pucati iz moje glave, na konstantan, kontroliran način sipao je iz mene. Mislio sam da će me dokrajčiti, ali kako je pred-sperma curila iz mog kura i disanje mi je postalo brže, prestala je."O, ne, ne svršavaš tako brzo.

Moj kurac je sada bio pušten na moje olakšanje, ali to bi bio samo kratak odmor.Čim sam ih okrenuo, Sam je uzjahala na stol, a zatim ja i posjela svoje veliko dupe preko mog lica."Lizi mi pičku i dupe kroz moje najlonke. Međutim, sve je to bilo zaboravljeno kada mi je ugurala drugi prst u rektum i počela mi davati duboku unutarnju masažu koja mi je oduševila um i teret. Osjetio sam njezine najlonke kako me četka o moje noge, zatim sam osjetio kako se njezine grudi trljaju o moje dupe i penis završavaju. Sam je ušao i stao ispred mene."Počet ću s ramenima i krenut ću prema dolje nježnom masažom, zatim upotrijebiti kamenje i na kraju čvršćom, dubljom masažom da vas završim."Nešto je u tome zvučalo čudno, ali nisam imala vremena pitati jer sam osjetila kako mi se toplo ulje obilno izlijeva na ramena, a zatim sam osjetila kako Samine snažne ruke započinju svoju 'nježnu' masažu. Tako čvrsto, tako jako čvrsto!"Sam je pustio moj kurac i jaja, uhvatio me za guzu i raširio ih, ogolivši mi rupu. Bila je u štiklama i imala je jako velike, pune grudi. Ovo je bilo u vlastitoj kući jedne žene, žene koju nisam ni poznavao i bilo mi je pomalo loše, pogotovo ako sam to plaćao u gotovini cheesy pokupiti linije za online dating.

Sam je to osjetio i uzeo moj kurac iz njezinih usta."Skoro ste stigli! Sada za moju posebnu masažu koja će vas natjerati da svršite uvijek iznova zbog takvog užitka!"Sam se opet spustio na mene, ali ovaj put je njezino sisanje bilo teško što je uzrokovalo takav vakuum da je bio gotovo bolan. Zatim da stvar bude još gora Sam se pomaknula sa strane kad mi je počela masirati donji dio leđa.