Dosta Mi Je Spojeva

Konačno sam progovorila."Da. Slijedio sam Bena i Davieja do stražnjeg dvorišta, David odmah iza mene. Tada sam shvatio da je to dio onoga zbog čega sam bio pod stresom, a da to nisam ni znao dosta mi je spojeva. Dječak je zacvilio od smijeha, a David se smijao s njim prije nego što ga je postavio na trijem.

Imao je planove za cijeli ostatak boravka, ispunjene stvarima poput učenja vožnje bicikla i pecanja."Imam jedan zadatak", brzo sam se ubacila, prije nego što je tata otišao previše dalje na svom popisu."Laken ima paket za svoju majku koji sam obećao isporučiti. Teško sam progutala i pustila ga da provuče prste kroz moje, iako sam znala da je to loša ideja.

Bio sam blizu i samo sam htio proći. To je bio sav Jakeov utjecaj, čak i ako ga nema već godinu dana.""Zvuči, dakle, pametan kao i njegova majka.""Vrlo je pametan i vrlo pronicljiv. Bilo je bolno kad smo stigli do kuće Jakeove mame. Bilo je prilično nevjerojatno."Ponovno je zurio u mene s jedne stope dalje, razdvojenih usana i očiju punih...
bi li slučajno imao kremu za sunčanje? Ben se nikada prije nije igrao na suncu i već postaje crveni.""Oh! Nisam ni pomislio na to! Ivy, dušo, možeš li zamoliti svog tatu da mi donese kremu za sunčanje?""Naravno!"rekla je djevojka sretno, utrčavši unutra. Stvarno je osjećaj kao da je sjajno mjesto za sudjelovanje i daje mi puno nade. Baš kao i njegov otac.

On dolazi sa sobom, želi vidjeti što više svijeta dok je ovdje. a onda je samo pao na pod. Ona je dobra i prema Davieju i Ivy.""Pročitala sam novine koje ste objavili, 'The Mars Dynamic'.
Ona ima 4 mjeseca.""Čestitam...