Android Root Aplikacije Za Upoznavanje

Osjetio sam kratki napad ljubomore na mjestu gdje je moja žena otvoreno flertovala s drugim muškarcem , pogotovo onaj tako dobrog izgleda! Janet me izvukla iz ludnice, šapnuvši mi na uho: "Luke izgleda kao da je prilično oduševljen Karen, i on je pravi pastuh"!Osvrnuvši se na Janet upitno, brzo se pokušala povući: "Sigurna sam da je ipak bezopasno". Moram priznati da se uopće nisam osjećao krivim što sam pojebao nekog drugog osim svoje žene, ona nije razmišljala o svetosti našeg braka kada je dopustila Lukeu da je pojebe, pa joj jebote!Kad sam zakoračio u sumrak, uhvatio sam njezin pogled i ignorirao je dok sam se okrenuo da uzmem piće i porazgovaram s osobom koja mi je najbliža. Kao muškarac s grudima bio sam u raju, još više kad sam saznao da bi mogla doći samo od sisanja sisa!Ovo je bio moj prvi post u Velikoj Britaniji otkako sam se pridružio prije nekih 7 godina i veselio sam se što neću imati jezičnu barijeru s kojom se mogu boriti i imati pravu jabukovaču ili 2!Karen je odmah krenula u potragu za poslom i brzo je pronašla mjesto administratora u obližnjem Christchurchu.
Nisam mogao odoljeti, pljesnuo sam je po guzici, zaljuljalo se divno, opet sam je udario. Prišavši iza nje, vidio sam da je zadubljena u ono što se događa u prostoriji i da joj se činilo da joj je suknja sprijeda podignuta. Ipak, sada sam posegnuo dolje i zgrabio Janets bokove gurajući svoj tvrdi kurac u njezinu guzicu. Ne želeći uplašiti Janet, pročistio sam grlo, a ona me brzo pogledala preko ramena, istovremeno poravnavajući suknju."Oh bok, to si ti", prošaptala je Janet."Jesi li dobro? Pitala sam, "Da", prosiktala je, "samo hm, provjeravam nešto", a zatim se okrenula prema meni, pokušavajući me odvesti od vrata. Zvučao je kao Karenin glas, ali nije me bilo briga!Završila je jebati svog crnog pastuha i očito se pitala što se događa u susjedstvu. Gotovo sam zaboravio na nju dok sam gledao kako mi ženu jebaju. Dahtala je dok je njegov veliki penis zabio u nju, dok su joj se sise divlje ljuljale dok su se njegova jaja zabila u njezin klitoris. Lupao Janet koliko sam vrijedio Znao sam da neću izdržati predugo, pa sam lagano ublažio tempo, polako se upuštajući u njezinu vruću mačku. Polako je Janetina drhtavica subvencionirala iznad mene, njezino se disanje smirilo i nježno se spustila s mog lica."O moj Bože Rob, to je bilo jebeno nevjerojatno", šapnula je dok je legla pored mene, "Nisam tako dolazila godinama" Nasmiješila sam se u sebi i dalje uživajući u njezinu slatkom okusu u ustima, nagnula sam se i poljubio Janet, dodajući joj nešto od njezina slatkog Android root aplikacije za upoznavanje.

Pao sam do nje na krevet, oboje smo blistali nakon orgazmičkih napora. Postajala je sve vlažnija dok sam jeo njezinu macu kao da mi život ovisi o tome!Janet mi se sad gnječila u usta, svoje noge u čarapama uz moju glavu, "Jebote, to je dobro, ne zaustavljaj te kopile!"povikala je, "Nastavi, skoro sam tu, nemoj stati dok jebeno ne dođem!"Pa nisam, nastavio sam sisati njezin veliki klitoris, uzimajući njezine velike usne u usta, jezik klizeći u njezinu rupu za kurac. Izlazeći iz kupaonice vidio sam Janet kako viri kroz lagano odškrinuta vrata. Janet, uvijek voljna domaćica pobrinula se da svi imamo dovoljno pića, leteći oko dolivanja čaša s naizgled beskrajnim zalihama pića. Lako sam mogao vidjeti njezin bijeli grudnjak kroz gornji dio, kako se napreže da zadrži sise na mjestu. Otprilike sredinom travnja, Karen je jednog dana došla kući i rekla mi da ćemo tog vikenda biti pozvani na zabavu kod njezinih šefova.
Karen je u jednom trenutku nestala iz vidokruga na nekoliko minuta, a zatim se ponovno pojavila s momkom kojeg prije nisam vidio. Ipak, nisam prestao jebati njezinu guzicu, ali znao sam da dolazim do točke s koje nema povratka. Janets je s usana pobjegla zahvalno stenjanje, dok sam jela od njezinih masivnih mjehura. Janet je dahtala sa svakim šamarom, mičući dupetom natrag prema meni."Hajde onda! Daj mi taj jebeni kurac Rob, pojebi moju sočnu pičku!"Nije mi trebalo daljnje nadmetanje i lagano sam uvukao svoj alat u njezinu macu. U ovom trenutku pridružila mi se moja supruga, koja me uhvatila za ruku i povukla u stranu, sikćući mi na uho: "Jesam li upravo čuo da je Janet rekla da si joj pomagao u garaži?""Da", nasmiješio sam joj se, "trebala joj je ruka da sredi još pića.""Stvarno? Siguran si?"upitala je, "jer sam se mogla zakleti da sam čula kako ju je netko jebao ranije, a tebe nigdje nije bilo!""Ah, pa pokušavao sam te pronaći, pa je moglo biti?"Mirno sam odgovorio "Mislim da je bilo vrijeme kada je i LUKE nestao!"Naglasio sam njegovo ime i vidio kako joj na licu bljesne tračak nesigurnosti."Er, o da, možda je i jest, griješio sam pomogao Janet s cugom."uzvratila je moja žena."Mogao je biti", odgovorio sam, "iako sam se mogao zakleti da sam čuo njegov glas u jednoj od spavaćih soba i zvučalo je kao da je zajebavao nekoga. Imanje na kojem smo se našli bilo je mirno s još možda 20-ak kuća na njemu. Misliš da će joj biti teško hodati nakon takve sesije, zar ne?""Er, možda, ne bih znala", pocrvenjela je, pocrvenjevši.. Ti loši dečki zacijelo su imali najmanje 40 d., onako kako su se gurali uz njezinu usku bluzu. Nisam se uopće opirao dok mi je odmah povukla traperice i praktički zaronila na moj kurac!Nije me bilo briga što sam tada bio nevjeran, pogotovo što je moja žena bila u susjedstvu koju je crni pastuh jahao u zaborav!Janet, uhvatila je moj penis koji je pulsirao i spustila glavu na mene, bez sitnica, uzela je sve u jednom potezu. Jebote, bio sam ovdje u raju!"Dosta", Janet je hrapavo dahnula, "Želim da mi se liže pička!"Krećući se dalje uz krevet, Janetina bedra obučena u čarape ubrzo su se našla s obje strane moje glave. 'Daj mi taj jebeni veliki crni kurac' plakala je ova žena. Pogledavši preko, vidio sam moja supruga je bila oduševljena pažnjom koju joj je Luke pokazivao, glave zabačene u smijeh, njezine ruke koja je dodirivala njegovu ruku dok je to činila. Noć je tekla tiho, prijateljski sam razgovarao sa svima i sa svima koje sam sreo.
Ruke su joj otišle do moje muhe, vješto mi otkopčale traperice, košulja mi je bila skinuta prije nego što sam to shvatio i gurnula me natrag na krevet. Otprilike u ovo doba godine događa se i još jedan prirodni fenomen, rubovi se počinju dizati, a dekoltei padaju!O da, volim proljeće.
Zatim sam se povukao dok samo glava nije bila u njoj, trzao sam se i onda sve to zabio ravno natrag u pičku Janets. Moja ranija procjena od 40d je definitivno bila pogrešna, više su bili kao 44dd!Zavukavši prste u gaćice, Janet ih je brzo provukla pored gornjih čarapa, a zatim se popela na krevet. Karen i ja nastavili smo se družiti kao i prije, sretno provodeći vrijeme upoznajući više gostiju u Zabava.

Samo sam ležao i pustio je da mi popuši, jebi ga, bilo mi je dobro, stvarno dobro!Zastenjao sam dok me Janet ponovno duboko grlala, kunem se da sam u jednom trenutku mogao osjetiti njezine krajnike!Nakon nekoliko minuta nevjerovatnog pušenja, Janet je sjela, pogledala me u oči i rekla "Moj red!"Brzo je skinula grudnjak, puštajući svoje jebene ogromne sise, popravljala je bradavice dok me gladno gledala.