Datiranje Kompatibilnosti Krvne Grupe

Bacio sam pogled na Cathy, a zatim spustio pogled na svoj kurac. Pomaknuo sam se sve dok mi se kukovi nisu našli između Cathynih nogu.

Zgrabio sam donji dio majice i počeo je povlačiti prema gore. Njihove su se ruke ispreplele na mojim prsima nakon što se Cathy sagnula i navukla pokrivač preko nas sve troje.

Znao sam da ću ovaj put moći izdržati malo duže pa sam počeo mijenjati tempo, ubrzavajući neko vrijeme, a zatim usporavajući gotovo do zaustavljanja. Drugo, sigurno je mislila da je Sheri ušla sama jer je bila potpuno gola. Pitao sam je želi li zamijeniti za to, i ona je to učinila. Kad sam krenuo oko prednjeg dijela auta, otvorila su se suvozačeva vrata i izišla je još jedna žena. Nagnuo sam se preko nje i brzo poljubio Cathy u usne datiranje kompatibilnosti krvne grupe.

Pa, bili smo najbolji prijatelji i cimeri na koledžu, i ona je sigurno trebala moju podršku. Ubrzo je košulja skinula i ispod nje otkrila majicu bez rukava najbolja fotografija profila za online upoznavanje.

Ali Sheri me vrlo brzo dovodila do pune tvrdoće. Kad je skinula iz čarapa, vidio sam da su joj stopala još uvijek crvena od hladnoće. Ubrzo sam prstima vukla jednu bradavicu, a drugu nježno zubima.Činilo se da je to prava stvar jer je počela glasno plakati da nastavim tako.