Znakovi Da Se Ne želi Spojiti

Stručno je zamotala moju kožicu otkrivajući hiperosjetljivu glavu pijetla ispod.
"Do sada sedam lajkova i dva komentara. Chelsea je otključala vrata i ja sam ušao unutra. Oklijevao sam, a prvi me šamar iznenadio. Moj kurac je bio tako tvrd u mojim hlačama, ali jedva da je napravio izbočinu.

Sarah se smijala i učinila isto dok je Chelsea slikala. "Učitavanje na facebook.
Omotala je krpu oko vrha i počela trljati, isprva nježno, ali sve teže. Ostala je samo jedna opcija.

Izvadi kurac i završimo s ovim."Svukao sam hlače i stao pred dvije chav djevojke, a kurac mi je pulsirao i pokazivao prema gore na 45 stupnjeva, nedvojbeno teško. Zvono mi je bilo mnogo veće od drške, što je mom kuru davalo izgled glave strijele ili gljive pupča, kada je kožica bila uvučena. "Chelsea, koji kurac?!", rekla je Sarah. Nakon 'nesporazuma' u rekreacijskom centru, presvlačenje Policiji sam već bila poznata i udaranje nogom nije bila moja šalica čaja.
Sarah je samo pokazala na moj kurac rukom preko usta, ponavljajući "Oh. Zacvilio sam od boli, a obje su se djevojke zahihotale dok me Chelsea izvlačila iz sobe za jaja. "N- ne!" Odgovorio sam "Kako se zoveš, perverznjače?" "Ok Simone, imaš 3 izbora. Ispruži ruke, razdvojene noge.""Chelsea, koji kurac? Samo ga izbaci!"rekla je Sarah."Nema šanse. "Nekoliko, ali upravo sam stavio ono što je učinio kao ažuriranje statusa i postavio kameru na automatski prijenos, tako da možete zadržati pazi na to." Chelsea je odgovorila, a Sarah je izvadila svoj telefon. "Chelsea je rekla, a ja sam se na trenutak prestala brijati: "Š-što se događa danas poslijepodne?"upitala sam, prestravljena, a djevojke su se samo nasmijale.

Pa, kako raj izgleda lopovu gaćica i perverznjaku poput mene. Daleko. Lijepa priča - imam mali penis i samo jedan, vrlo mali, testis i volio bih da me neki čobanci maltretiraju i ponižavaju..

Lako mi je ponovno odmaknula ruke, a onda je uz smiješak posegnula za limenkom pjene za brijanje i ženskim brijačem."Ne tako brzo, mali čovječe. Nakon nekog vremena je stala i petljala se po telefonu.

Chelsea je posegnula u džep trenirke i izvukla telefon: "ok kurac. Kurac mi je bio tvrd dok sam pokušavala birati koje ću uzeti.

Ipak velika fantazija. Bio sam u nevolji... "Oi!" Prosvjedovala je Sarah "to su moje gaćice, ne želim da mikro kurac ovdje dobiva svoju prljavu šljivu posvuda njih!" "Ne bi se usudio, zar ti...?" upitala me Chelsea, a ja sam odmahnula glavom znakovi da se ne želi spojiti. Povukla me natrag za kosu i ponovila naredbu "HLAČE. Sarah je stajala sa leđima okrenuta vratima i prekrižila ruke na prsima.