Znakovi Da Vaša Djevojka Izlazi Na Dva Puta

Okrenula sam se i ugledala ga kako sjedi, vrlo zabavljen sam sobom. I iskreno, ovo putovanje niz uspomenu dok sam gledao njegovu plahtu kako se diže gore-dolje, uspjelo me stvarno uzbuditi."Tvoje tijelo je jebeno nevjerojatno", rekao je otvoreno."Pomislili biste da ne bih primijetio ispod tih pilinga... Ali da je to bila medicinska potreba, mogla mu je dati ruku i to završiti puno brže. Pomakao je da se pokrije."Ne znam hoće li se to dogoditi", priznao je, "ovdje radim sa svojom sekundarnom rukom."Tada sam čula jasne zvukove stenjanja koji su dopirali s Colinovog telefona na noćnom ormariću."Poslušao sam tvoj savjet i pronašao nekoliko video zapisa o medicinskim sestrama", odgovorio je."Oh, da vidimo", rekao sam dok sam uzeo telefon i pogledao ga. Što će boljeti?"nastavio je. ali to je očito", nastavio je."Ima li na telefonu neke tvoje nestašne slike?"Upitao. Doživio je nesreću na motociklu i, iako mu je ruka ostavila nered, činilo se da to nije utjecalo na njegovo raspoloženje.
Pogledala sam ga ljutito, napola iznervirana, napola zaintrigirana. I tek nakon što sam to rekao, shvatio sam da mu želim pokazati. Dao sam ti 5. Povuci mi gaćice malo niže na boku kako bi mogao vidjeti moje čipkaste gaćice. Stavio sam poklopac i krenuo izlaziti iz sobe. Kad smo oboje došli do daha, brzo sam se sjetila da je on pacijent, a ja medicinski stručnjak."Vaše liječenje je moja glavna briga", nasmiješila sam se."Vaš uzorak?"Pružio mi je šalicu sa smiješkom. koji ostavlja spermu."Podigao je obrvu i nasmiješio se."Kao uh... Mala emisija?I jesam li ga samo potaknuo da misli na mene dok je masturbirao?Srećom, ne bih se morao suočiti s njim dok ne odradim svoju sljedeću seriju rundi.

Jebote... Kad sam stigao do vrata upitao sam: "Još uvijek 3. Pritišćući ga gore-dolje po svojim tvrdim prsima."Kao kraj igre Jenge", dobacio je.frknula sam."Ti si to spašavao, zar ne?""Jesam", priznao je."Čuvam sav svoj najbolji materijal za svoju treću omiljenu medicinsku sestru.""Oh, sad imam konačan rang? Prije sam bio jedan od tri."rekao sam dok sam glumio ozlojeđenost."Možda bi dobio viši rang da zagriješ taj stetoskop."Odložila sam njegovu haljinu i stala pored njegovog kreveta."U redu, na mojoj zgodnoj tablici piše da radimo seriju uzoraka, svaki dan pet dana. Bacio sam pogled na telefon, a onda sam ga pogledao i rekao: "Ne.""Razočaravajuće, što... Većina medicinskih sestara to neće priznati, ali mi obično imamo pravilo "7 i 3" kada su pacijenti u pitanju. Kimnuo sam. Sjednite, molim vas."Uzela sam svoj stetoskop i stavila ga ispod njegove haljine.
Krenuo sam prema vratima, "Vratit ću se za nekoliko da te provjerim.""Zar nemaš Playboya ili nešto slično?"Upitao."Ima previše toga za birati. Već su me nazvali nekoliko gadnih imena i na mene su bacili šalicu s pudingom. Ali uzorak sjemena?Nikada me nisu tražili uzorak sjemena.
Pod tim mislim;pacijent koji je pažljiv, pametan, zabavan...stvarno ti uljepša dan. Osim toga, lijepo je započeti s nečim sugestivnim, kao što je prijatelj koji masturbira ispod plahte.. Uvijek je dobivao te male razmjene, pa sam odlučio baciti ključ u radove."Uvijek idem na pornografiju s medicinskim sestrama", nasmiješila sam se."Oni su obično jako vrući."Nije promašio: "Oh, znam jednu medicinsku sestru koja je stvarno zgodna.""Onda bi možda trebao misliti na nju", rekao sam."Ovo bi išlo brže kada bih uspio natjerati tu medicinsku sestru da mi... Sviđa mi se.
Ne pretjerano i lažno, i dobar dijalog. Na ekranu je bila prekrasna prsata brineta u staroškolskom šeširu za medicinske sestre, koju je mišićavi liječnik potpuno izludio."Pomaže ovom fetišu medicinske sestre koji razvijam", odgovorio je."Jeste li ikada učinili nešto slično?"Udario sam njegovu zdravu ruku, "Ne mogu pričati o tome!""Da ili ne pitanje.

Trebat će zaviriti u tu sliku kako bi se pokrio dodatni kroasan."I ja se pitam da li je potreban uzorak sjemena, ali to je dobra priča. Brzo sam ga smirio."Pa kad Daniel dođe ujutro, vidjet ću je li dorastao tome."Misli su mi jurile dok sam odlazila u sobu za odmor znakovi da vaša djevojka izlazi na dva puta.