Black Magic Woman Pojedinačna Verzija

Mora biti miljama od grebena."Stigli smo oko podneva, dok je sunce još uvijek bilo jako. Raspakirali smo se, a moj ujak je ubrzo zapalio roštilj.

Pritisnula sam se, zatvorenih očiju. Nacerila sam se, pobjednički. U svom pijanom stanju nije ispuštao nikakve zvukove. Ljuljavim koracima i polaganim težnjama uspjeli smo se izvući na kat, ostavljajući kockice ispod.

Poskakivala sam jače, uzimajući ga dublje u sebe, ispunjavajući svaki prostor— Moj ujak je polako otvorio oči. Poslao me dolje u podrum. Njegov mokri penis pritisnuo je moj. Sve što je moglo doći između naših tijela palo je na pod black magic woman pojedinačna verzija. Okus je bio mekan i tvrd. Bila je to rutina koju smo dobro poznavali. Njegovo igranje kockicama i dalje je bilo solidno. Ne rekavši ni riječi ujaku, još jednom sam se raširio na njega.
Neki se detalji mogu razlikovati, a drugi podsjećaju na dane s ujakom Philom na njegovoj farmi. Bilo je nekoliko praznih kutija, ali uspio sam pronaći nekoliko piva i nekoliko boca ruma, Pili smo i igrali kockice nekoliko sati. Kasnije sam izvadio karte i dobio nekoliko igara.

Uz gunđanje gurnula sam ujaka na njegov krevet. Nisam mu mogao zamjeriti, što se kockica tiče, uvijek je bio bolji čovjek.

I boljeg pijanca, sa samo dvadeset dvije godine ispod moje paske, teško bih mogao reći da sam ga nadmašio. Bez trenutka oklijevanja, skinuo sam pojas. Rijetko sam ga prije vidio ovako pijanog. Okusila sam spermu na vrhu i uvukla je duboko u usta, uživajući u njemu. Njegov kurac je bio previše da bi se propustio. S pijanim napola otvorenim osmijehom znao sam što mi je činiti. Popio-dva i pustio bih ga da se snađe samnom.