Ragbi Samci Dating

Družio sam se s curama koje sam poznavao još od vrtića i nitko od nas nikada nije morao brinuti o odlasku na zabave, plesove, izlaske itd. Tko god da je bio u ogledalu, bez sumnje je bio najljepše stvorenje koje sam ikad vidio. Ja sam treća i najmlađa kći počasnog državnog senatora Zacharyja Taylora i doktorice Amande Taylor ragbi samci dating.

Volim svoju majku svim srcem i velika mi je čast što sam njena kćer. Dok je Stephanie radila na mom licu, čavrljali smo kao par vrtoglavih sestara i ja sam je upoznao s tim što Lynn i Casey namjeravaju.
Ona je također demokrat, a moj otac je republikanac. Iako sam s njom proveo mnogo vremena u ovoj kući, nikad prije nisam vidio njezinu spavaću sobu. Ali tada sam upoznala Scotta, a bilo je nekoliko prijatelja koji su mi ostali vjerni unatoč okrutnosti i ljubaznosti prirode. Gdje mama ima skoro 5'10, ja imam jedva 5'5;ali to je otprilike jedina razlika među nama. Stephanie je pitala ne bih li imao ništa protiv da uvučem svoj auto u garažu jer je njezina ekipa za uređenje okoliša tog poslijepodneva dolazila pokositi njezin travnjak. Znao sam da bi obje moje sestre rado pomogli, ali obje su živjele tisućama milja daleko. Naša koža je prekrasan alabaster, svilenkasto glatka na dodir i ni na jednom od nas nećete pronaći niti jednu mrlju ili mrvicu masnoće. Bio sam toliko ponizan da sam mogao usrećiti ovu prekrasnu ženu samo tako što sam joj dopustio da bude dio mog života ovako.
Stephanie je bila tvrda pristaša Obame/Bidena u predsjedničkoj utrci 2008. Lynn ima 28 godina, diplomirala je na Sveučilištu u Michiganu, udana je s dvoje djece i sada živi u San Franciscu gdje ona i njezin suprug posjeduju vlastitu arhitektonsku tvrtku. Stephanie je zadržala skrbništvo nad njihovim trećim sinom Lukeom, koji sada ima 21 godinu i ide u školu u Michigan State u Lansingu, i naravno, Scottom. Pa dobro!I baš kao i mama, bila sam izrazito kasno cvjetala.
Bila je jedna vrlo bolesna djevojčica koja je trebala majčinu njegu i pažnju mnogo više nego ja danas. Mogao sam samo zamisliti što bi joj moglo proći kroz glavu o tome kakve su moje namjere bile za njezinog sinčića te večeri. Bio sam u iskušenju da se opet naljutim, ali znao sam da koliko god me srce sada boljelo, mamu je boljelo još više i da su mi oči navrle suzama. Učinili su da moje dupe izgleda božanstveno.

Izbacio sam to iz misli i odlučio da ću prijeći taj most ako i kad dođem do njega. Za manje od pet sati, moja maturalna večer;noć o kojoj sam sanjao otkako sam krenuo u srednju školu konačno bi me dočekala slavne osobe izlaze na spojeve putem interneta. Prošla je to i s Lynn i s Caseyjem, a činjenica da će joj ovo biti posljednji put da pošalje kćer na maturalnu maturu činila joj je to još važnijim.