što Znači Spojiti Se

Bio je snažan i intuitivan, osjećao je moje napetosti i trljao ih. Moja zdjelica i klitoris su dobivali masažu s druge strane, dok me ljuljao o stol. Upravo sam završio plivati ​​krugove u toplom bazenu sa slanom vodom uz ocean. Palmino lišće stvara umjetnost sjena na tamnom nebu, briljantnom zvijezdama."Vau", rekao je tiho. otvoren za sve."Rekao mi je da zatvorim oči i dišem, da će se on pobrinuti za mene. Stavio je u mene dug, snažan prst, pa drugi."Ray, dušo, dođi ovamo."Podigao me u naručje i položio na plahtu koju je stavio na travu. Mogao sam reći da mu se svidjela nadogradnja. Stisnuo mi je bokove i bila sam bespomoćna učiniti bilo što osim predati se i kretati se njegovim ritmom.Šire sam otvorio koljena i spustio se što sam jače mogao.
Osjetila sam kako mi se njegova tvrdoća lagano gura u nožne prste dok je radio. Plahta mi je do sada skliznula. Pogledala sam ga s tinjajućom požudom, a on me uhvatio za bokove i povukao prema sebi dok sam ja vikala od zadovoljstva.
Ja sam sretan, ali bih volio takvu masažu .... Ovo vam treba, znam."Duboko sam udahnula na zvuk njegova glasa i ispustila sve, pustila sve. Mogla sam ga čuti kako diše i tiho sam zastenjala za njim, dajući mu do znanja da mi se sviđa. Pozdravio me u sumrak, dok je zlato blijedilo u broncu, dok su se sjene palmi produžavale u nadolazećoj noći. Radio mi je na glavi, vratu i ramenima, krećući se niz bokove, bedra, sve do stopala, stiskajući.
Primijetila sam da mi bradavice vire i povukla sam plahtu malo niže, zagladivši je. Pritisnuo je podlaktice uz moje listove sve do mojih bedara, preko moje guzice i uz leđa.

Pokušala sam produžiti trenutak, zadirkivati ​​ga kao što je on učinio mene, urezati palme i ocean i zvijezde u svoje sjećanje. Pustio sam da mi se noge još malo razdvoje, a vlaga mi se cijedila između bedara. Zamišljala sam ga kako polijeva sok na mene, a zatim ga liže, i toliko sam se smočila da sam bila sigurna da drugi sunčani ljudi u mojoj blizini to mogu vidjeti.

Snažno sam zagrizao, a zatim se sjetio svojih manira."Dobra večer. Stavi svoj jezik na moj klitoris odmah ili ću umrijeti. Držali smo jedno drugo, čvrsto stežući se na trenutak koji se osjećao kao vječnost, a onda sam se ja povlačio, trebao sam zrak i prostor. To je ono na što je došao moj život, ovaj primarni čin čiste fizičke ekstaze. U tom trenutku, pod zvijezdama i palmama, uz Mikove snažne ruke koje su me posvuda dodirivale, osjećala sam se kao najljepša žena na zemlji. Je li stvarno radio masaže?Ili je to bila crta?Pomislila sam kako me dira po cijelom tijelu i osjetila sam kako mi se vlaga provlači između nogu. Disanje mi je postalo teže, a oči su mi se prevrnule u glavu.
Povukao mi je jastuk pod guzicu tako da sam bila uzdignuta, otkrivena. Dođi ovamo."Povukao me na svoje tijelo i oboje smo bili toliko skliski da sam pomislila da bih mogla skliznuti. Rekao mi je da imam slatki okus, a zatim je polizao cijelu dužinu moje vulve, pomičući se s jedne strane na drugu, zatim gore-dolje. Plahta je skliznula dalje. Nasmiješio sam se. Odvojio je vrijeme, masirao mi bedra, opušteno prstima očešao moje meke stidne usne, kao slučajno. Kako su ti kokosi?"Ponovno je bljesnuo tim blistavim osmijehom."Jako su osvježavajuće.

Hoćeš li malo soka?"Ispružio je svježe narezani zeleni kokos, a voda je lagano pljuskala po rubu što znači spojiti se. Disanje mi je postajalo ubrzano i htjela sam da me razbije tu, na stolu.