Izlaziti Sa Samohranom Majkom Crvena Pilula

Prvih nekoliko krugova oko vašeg klitorisa je vrlo sporo, sa čvrstim pritiskom, dok dobivam svoj početni dodir onoga što će uskoro biti moja žarišna točka. Znam da voliš čvršći pritisak i mogu osjetiti promjenu u tebi kad to učinim, ali želim da tvoj orgazam dobije i nema potrebe žuriti. Sada napredujete prema svom orgazmu i vrijeme za bilo kakve spore krugove jezikom je prošlo, jer sam spreman ostati s vama dok nastavljate graditi.
Ta promjena me nagrađuje prvim tvojim uzdahom, zajedno s tim da se malo podigneš da povećaš pritisak na klitoris. Moram te sada kušati i ne mogu više čekati. Tvoj dio nogu mi daje lak pristup i znam da i ti to želiš.

Sjednem i sada možete vidjeti moj pulsirajući, tvrdi kurac i sve što kažem je "sada je moj red" dok počinjem podizati tvoje noge preko ramena.... Počinjem kliziti prstom unutra i iz tvog dupeta sada, dok nastavljam napad na tvoj klitoris, i osjećam da se to počinje događati dok se nastavljaš napeti i drhtanje počinje.

Osjećam kako vam usne počinju oticati, dok krv počinje teći u njih, dok jezikom nastavljam polako kretati gore-dolje po njima, izmjenjujući strane. Sada nemam planove ostaviti tvoj klitoris dok ne završiš, a meni teško spermi. Vraćajući se vašem klitorisu, nastavljam sa svojim vrlo sporim, ali čvrstim krugovima u smjeru suprotnom od kazaljke na satu oko njegovog ruba, izazivajući još jedno tiho stenjanje s vaših usana.
Već si mokar, a to što moj jezik trči između tvojih usana kao da razbija pečat brane i sada počinješ otpuštati vlagu. Pregurali ste se preko ruba i doživljavate orgazam uvijanja prstiju dok ja nastavljam gurati vaš klitoris kako bih ga održao. Počinjem izmjenjivati ​​brzinu svojih krugova, zajedno s pritiskom, izmjenjujući brže s laganim pritiskom i sporije s čvrstim pritiskom. Prelazim rukom uz vaše bedro i dok se penjem više, klizim je prema vašoj unutarnjoj strani bedra. Nastavljam dalje još nekoliko minuta, jer osjećam kako se vaše tijelo polako opušta prije nego što konačno stane, i gleda u vas po prvi put otkako sam počeo.

Vrijeme je... Konačno, provlačim jezik između njih, počevši od dna dok ne dođem do vašeg klitorisa. Nakon samo nekoliko trenutaka čujem zadovoljavajuće stenjanje s tvojih usana i znam da ću uživati ​​u tome da večeras svršiš. Obnavljam svoju pažnju na tvoj klitoris i počinjem koristiti svoju bradu, s trodnevnom izbočenošću, da stimuliram tvoje mačkice, dok mi također pomažem da držim jezik točno na tvom klitorisu, dok se sada aktivno zabijaš u mene kao svoj orgazam se bliži. Sada počinješ više puta pritiskati moj jezik, a svaki put kad se spustiš niz moj prst klizi malo dalje u tvoje dupe. Sada je dobro vrijeme za povećanje stimulacije, pa pomoću kažiprsta počinjem usklađivati ​​svoje krugove koje radim s jezikom na tvom klitorisu i na tvom šupku, zadirkujući te živce. Kako se počinjete spuštati dalje, polako izvlačim prst iz tvog dupeta, dok nastavljam polagane lijene krugove na tvom klitorisu i još uvijek izvlačim nekoliko malih drhtaja iz tebe. Trljao sam ti stopala zadnjih sat vremena, zajedno s tvojim listovima, ali sam se zaustavio uz tvoja koljena. Sada koristim brze krugove oko tvog klitorisa, zajedno s pritiskom, jer mogu osjetiti kako ti se tijelo počinje napeti i kako ti se jauci sada mijenjaju u cviljenje, jer si tako blizu orgazmu. Moj prvi dodir je na donjoj lijevoj strani tvoje mace, dok jezikom polako povlačim gore prije nego što se vraćam prema dolje. Rijeka tekućine teče točno preko područja od tvoje mace, tako da nakon nekoliko trenutaka zadirkivanja izvana počinjem kliziti samo vrhom prsta u tvoje dupe prije nego što prestanem. Kad jezikom provučem između tvojih usana ovaj put sam nagrađena jako mokrom mačkom, opet skrećem pažnju na tvoj klitoris. Ovo nam nije prvi put zajedno i već znaš što dolazi, a osjećam tvoje iščekivanje dok počinjem ležati između tvojih nogu izlaziti sa samohranom majkom crvena pilula. Potrebno je više od pola tuceta puta prije nego što moj prst bude potpuno zakopan u tvoje čvrsto dupe. Konačno, osjećam kako ti orgazam jenjava, počinjem popuštati na jeziku i prestati pomicati prst. Jednim neprekidnim pokretom skidam tvoje traperice i tvoje čipkaste gaćice dok ne budeš ogoljena, u svoj svojoj slavi, preda mnom stranica za upoznavanje partnera. Val za valom se obrušava kroz tebe, a ja ga nastavljam rastezati koliko god mogu. Prebacujem se na koljena, između tvojih raširenih nogu, polako otkopčavam tvoje traperice i otkopčavam ih. Odvojim trenutak da usisam tvoj klitoris između usana na trenutak prije nego ga otpustim, a zatim počnem ponovno, ali ovaj put u smjeru kazaljke na satu, svojim krugovima. Evo ga sada...