Slušajte Radio Program O Brzim Spojevima

zajedno kao jedan, a ti mi kažeš da pričekam još malo, pošto se i ti suzdržavaš, ja to osjećam i vidim, želeći zadržati ovo sjećanje koliko i ja... Ljuljam kukove u ritmu i tvoje ruke dolaze do njih da ih drže i brže me pokreću s tobom. Počinjem se spremati da sperem, ali ga držim, čekajući da se više ne mogu nositi. Uklonim klitoris teaser i nastavim se jebati, idući sve brže i brže, bradavice mi reagiraju i penju se do tvrdih vrhova.

Osjećam vas sve u sebi, želim ponovno svršiti i možete reći, a vi mi kažete da svršim dok počnete brže ljuljati sa mnom, pojačavajući taj osjećaj euforije. Zatim ponovno sjednem za računalo misleći na tebe i sanjajući o stvarima koje bismo mogli učiniti jednog dana.

Nabijajući se brzo i snažno, vidim sebe kako ležim na krevetu s tobom, držim se za tvoje bokove, naša tijela imaju sjaj laganog znoja na njima, ljuljaju se u slatkom ritmu jedno s drugim, sve brže i jače. Počinjem se jako napaljivati ​​razmišljajući o tebi, dok mi se u mislima vrti određena noć u kojoj si me natjerala da se naježim od oduševljenja i pružila mi najbolji seks u životu bez stvarnog boravka ovdje. Počinjem milovati svoje grudi i bradavice drugom rukom, štipati ih do savršenih vrhova, privlačeći jednu naučenu bradavicu na usne i sisati je, i lizati je jezikom, zatim prelazim na drugu, ližući, kušajući i nježno grickajući to. Pretvaram se da si ovdje i zgrabim dildo i poližem mu vrh...i spustim ga u usta, želeći da si to sada ti...onda ga spustim do mokre mace i polako klizim u napojnica, zadirkujući se time slušajte radio program o brzim spojevima.
Jauci mi počnu izlaziti s usana i osjećam kako postajem sve vlažniji, napuštam sise i zabijam dva prsta u svoju mokru macu, pomičući ih unutra i van, dražeći klitoris. Ponekad noću sjedim ovdje sama, dok čekam da se uključiš. U nadi da će moj plan uskoro uspjeti, jer jedva čekam da te zagrlim i poljubim, i da ti kažem da te volim osobno i da ti vidim lice kako ti kažem kako funkcionira spajanje godišnjih doba. Polažem svoje tijelo na tvoje ne silazeći ili te izvlačeći iz sebe ne želeći da ovo završi tako brzo, ali ti me opet prevrneš tako da si na meni. Odjednom me poljubiš za rastanak, i povučeš se negdje iz mojih snova..."Do sljedećeg puta", zadnje je što čujem u mislima.auuu, ova priča me podsjeća na mene i mog dečka, čeznem za dodirivanjem i dodirivanjem njega osobno :(.

Osjećam kako zajedno svršavamo, moji jauci su pomiješani s tvojim malim potresima koje emitira moje tijelo. a zatim se odvojim od njega, dok se prevrćemo preko mene jašući te, sjedeći na vrhu tvog tvrdog kurac. Koristim se rukom i posegnem do tvog lica i povučem te u poljubac, dug i jak da priguši moje jauke... Moje stenjanje postaje hrapavo i uvlačim dida u sebe, uzimajući ga koliko god mogu u sebe, namještajući mišiće oko njega. Bože, kako sam dobar na tebi. Sanjariti o tebi i meni, i svemu što bismo mogli zajedno raditi da smo blizu jedno drugom. I dalje koristim klitoris teaser na sebi, guram dida unutra i iz sebe, isprva polako, a zatim brže, misleći da bi to tako bilo s tobom, pomičući ga u sebi, a zatim u bržem ritmu , čineći da mi glasniji jauci pobjegnu iz usta...