Zoosk Dating Prijavite Se

Znao sam da Tim ima 27 godina, ali Tiffany je izgledala užasno mlado. Poševio sam je jako i brzo s njima. Počela sam cumming i nastavila cumming cijelo vrijeme dok me on jebao. Tim je natjerao Tiffany da prizna da je uživala kad sam je jeo i jebao Billa. Svršavala sam iznova i iznova i čula sam ga kako viče da će svršiti. Tim je tada zgrabio svoj kurac - koji je bio samo polu uspravan - i protrljao ga o moje usne, a ja sam samo instinktivno otvorila usta i primila ga unutra.

Bio sam izgubljen u boli. Uživa u tom opisu i etiketi, i ispunila ga je u nizu zadataka koje sam joj dao. Kad je stao, osjetila sam kako je ušao na krevet i prstima raširio moju macu. Mislim da sam plakala kad mi je to učinio, ali nisam sigurna.
Konačno, nakon što je ne znam koliko puta je došla, samo je nekako otvorila noge i rekla mi da molim, ne više jer je bila previše nježna. Hvala vam, Leigh i Bill, što ste došli k meni. Bill je u prvom dijelu uveo kreativno iznenađenje. Bila je malo niža od mene;Mislim oko 5' ili 5'1", i nisam mogla imati 100 lbs. Međutim, nemam čep pa ću se morati odreći tog dijela.************************************************ Drugi dio : Tim i Tiffany – Leighin podnesak. Kad se spustila na njega, zastenjao je u moju macu i počeo me jesti kao da mu je to posljednji obrok.lol Došao sam dvaput dok me je pojeo i čuo sam da Tiffany sperma barem dva puta dok je jahala njegov kurac. Bila je bez grudnjaka i jednako mršava kao što sam mislio da će biti zoosk dating prijavite se. Pa, do sada sam bila potpuno uzbuđena, i nakon što sam kušala njegov kurac, a sada vidjevši kako maše ispred sebe, znala sam da ga moram ponovno poševiti. Tim me samo zgrabio i povukao na noge i poveo me preko i gurnuo preko ruke sofe i jednim brzim guranjem zabio svoj divni kurac u moju pičku. Poljubio me snažno i grubo, gurnuvši mi jezik u usta. Kleknula je između njegovih nogu i očistila ga ustima. Bilo je oko 9:30 i Bill i ja smo se spremali ići u krevet. Boljelo je, ali na ugodan način. Znajući i sam taj osjećaj, popustio sam i samo lagano ljubio njezinu macu još malo dok nisam osjetio kako se potpuno opušta.

Bilo je to potpuno neočekivano – ali kako se pokazalo – vrlo ugodno iznenađenje. Pitao sam ih zašto su ovdje, a Tim je rekao da zna da sam biva i da Tiffany nikad nije pojela žena, te da mu je rekla da se pita kako je to. Ona je slatka, vruća i seksi. Bill mi je kasnije rekao - kunem se da se toga uopće ne sjećam - da sam vrisnula: "Da, ti veliki gade, napuni moju droljastu pičku svojom ljigavom spermom!"Pa, uspio je i bilo je divno.

Jednostavno su se osjećali kao kod kuće na sofi i ponašali se kao da im je to najprirodnija stvar na svijetu. Leigh je došla k meni početkom lipnja, sa svojim mužem Billom.
Vratio se na sofu i rekao Tiffany da ga dođe očistiti. Toplo sam se istuširala s Billom da pospremim i onda se mazila sa svojim muškarcem dok nismo zaspali. Ispustila je vrisak za koji sam mislio da ne može izaći iz nekog tako malog i snažno me povukla glavom o svoju macu, i omotala me svojim mršavim nogama oko moje glave, i samo počela drhtati dok je svršavala iznova i iznova, dok sam ja jeo nju i prstom jebe.

Bila sam izbezumljena da svršavam u ovom trenutku i dok je on nastavio šibati moj klitoris žlicom, konačno sam prešla preko vrha i počela svršavati. Kleknuo je iza mene i pojeo me malo dok nisam došao. Bog je to povrijedio!Prvi put sam vrisnula, ali sigurno ne zadnji te noći stranice za upoznavanje golfera. Volim kad me šiba po guzici, ali nikad me prije nije udario ovako jako.