Speed Dating Newmarket Ontario

Ljubičasta glava njegovog kundaka bila je sve što se moglo vidjeti. Ali oni su stvarno bili antidepresivi, jer je bio depresivan i nije se mogao liječiti speed dating newmarket ontario.
Zatim se okrenula, popela se preko njega i opkolila ga, a on je prvi put u životu ugledao njezine prekrasne zamahnute pune grudi. Imala je njegovu boju kose, ali njegova je malo prosijedjela sa strane, mislila je da je zbog toga izgledao istaknuto. Radila mu je kurac, i opet je rastao, budućnost mu je osiguravala njegova prelijepa kćer, a on već nije mogao ništa učiniti po tom pitanju.'O dušo, volim te, volim te', rekao joj je.
Volio ju je sa strašću, a dan kada se udala bio je sretan, ali tužan dan, sada je pripadala drugom muškarcu. Andrea je izgledala poput svog tate, ali na vrlo ženstven način. S tek što je navršio 43 godine bio je prilično sretan kako se njegov život ispostavio, uz veliku iznimku što je izgubio suprugu i majku svog jedinog djeteta. Jedini svijetli dio njegova života koji ga je držao na okupu bila je njihova kći Andrea. Milovao ju je koliko je mogao, ali nije dirao sise koje su mu pritiskale ruku i prsa, nije se usudio. Andréa je stenjala s tim, to ju je poslalo preko ruba u orgazam. Cijeli njezin život, stari osjećaji koje je oduvijek gajila prema njemu, vratili su se. Sljedeći tjedan je bilo isto, a sve gore, postajao je zahtjevan, sinoć nije vodio ljubav s njom, skoro ju je silovao.
Sada je shvatila da ga je njegov odgoj naštetio, znala je da je na tabletama, ali on joj je rekao da je to zato što pati od vrtoglavice i problema sa ušima. Poljubila ga je tako slatko, ovo je bila njegova kći, ali on to volio. Bio je na njegovom trbuhu, držeći ga njezina maca;sagnula je glavu i pogledala je.
Sve što je rekao bilo je: 'Andrea, idem u krevet, laku noć' i s tim je otišao. Napisala mu je poruku u kojoj je objasnila da je šamar prekinuo njihov brak, neću podnijeti takvo ponašanje, rekla je. Srce mu je zadrhtalo, nadao se da je dobro, ali pomislio je na Mikea i razmišljao o njemu.

Dahnuo je od boli i zadovoljstva, posegnuo je i privukao k sebi, silno ju je htio poljubiti. Zatim je ponovno sjeo i počeo ga jebati, vratio joj je to u pikovima, a onda je prvi put dotaknuo njezino tijelo, ispružio je ruku i stisnuo njezine tvrde okrugle bradavice. Njegov čvrsti kurac virio je ispod njezina grma, on je začuđeno zurio u to, a tako nešto nikada u životu nije vidio. Mačka joj je poplavila, isprala se iz nje, prekrivši oboje njome i njegovim sokovima. Kad je bio potpuno uspravan i jedva je mogao disati, rekla je.'Da', promrmljao je, 'ali dušo, jesi li stvarno svjesna što mi radimo?''Ne mogu biti svjesnija nego što jesam trenutno, niti sigurna tata', odgovorila je tiho. Još jednom je bio zapanjen, njegova kći, njegova beba, njegova udana kći, koja je bila ovdje u krevetu s njim, upravo su ga odbacila i natjerala ga da svrši.

Znala je da je napravila ogromnu grešku udavši se za njega. Sljedeći dan, Andréa je rano otišla s posla, otišla kući i spakirala svoje stvari, naručila taksi i otišla. Okrenula se od njega bez riječi, on je na trenutak pomislio da se vraća u svoju spavaću sobu;Pretpostavljam da je to najbolje, tužno je pomislio. Zatim, ne podižući ga natrag, podigla je svoje ogromne zelene oči i pogledala ga dugim trepavicama.
Isuse jebeni Kriste, pomislio je, ne mogu je zaustaviti, i uskoro ću diplomirati ako nastavi ovako. Ostajući uspravljena i okrenuta malo od njega, ponovno je uzela njegov kurac u svoju toplu meku ruku i počela ga pravilno očvrsnuti. Odlučila je razgovarati s njim u utorak navečer.

Njegove ruke su je s ljubavlju obavile, posegnuo je za pokrivačima i povukao ih preko nje i sebe. Bio je računovođa u gradskoj firmi i bio je na liniji da jednog dana bude najbolji pas. Nazvala je tatu na razgovor, a on ju je pitao što nije u redu, uvijek je mogao pročitati misli svoje kćeri. Zahihotala se, 'Mislim da tu poruku dobivam glasno i gusto, tata', rekla je, dodatno snažno stisnuvši njegov kurac i trljajući ga.

Bilo je to njezino mlado tijelo koje se probudilo, govorilo joj je da želi njega, samo njega i da će samo on to ikada učiniti. Bio je užasnut otići kući nakon škole ne znajući hoće li ga tući ili, nadamo se, samo ignorirati. Ležala je tamo dahćući, kao i njezin divni tata. Onda je Mike učinio istu stvar;bio je na ulicama sve dok nije pao u naručje Vojske spasa.