Upoznavanje U Tamilskom Značenju

Začuđeno sam zurio.

I njega poliži."Podigao sam pogled prema njoj moleći je da me ne tjera, ali John se umiješao."Nastavi s tim psiću. Podlegla sam, promještajući se između Johnovih nogu, uzimajući njegovu muškost objema rukama, sisala sam glavu, pohlepno ližući rub njegove glavice, zadirkujući šljunku vrškom jezika. Mogao sam vidjeti požudu u ženinim očima dok su odbijali pogledati Johnovo međunožje."Dođi pozdraviti naše goste štene."Zahtijevao je moj vlasnik."Nemoj se sramiti."Okrenuli su se da me pogledaju i John je odmah prasnuo u smijeh, gotovo se udvostručivši i od oduševljenja se udario po bedru." "Brate, što ti se dogodilo?Vidiš..." ponovno se počeo smijati prije nego što je uspio završiti.

Njegov penis bio je bljeđi nego što sam očekivao i činilo se lagano zakrivljenim na jednu stranu. Onda mi je John odbrusio "ajde psiću, radi kako ti se kaže, nemoj me tjerati da te povrijedim."U njegovu je glasu bila prava prijetnja koja je podvlačila da me više ne doživljava kao bližnjeg. Zatim je pogledala Lauru i rekla "hvala. Stajao sam iza Johna i Laure, skrivajući se u sjeni, gledajući preko Laurinog ramena upoznavanje u tamilskom značenju. Rekla je.

Sanjati da zauzima njegovo mjesto.. Kad sam se vratila, primijetila sam novi predmet mučenja na podu pored sofe. Nikada nije doživjela orgazam kada sam je pojebao, niti jednom, ali ovaj čovjek ju je skidao nakon samo nekoliko minuta. Sjedio sam poslušno i čekao na tepihu do nogu svoje žene, u svom lijepom novom crno-bijelom grudnjaku, prozirnim crnim čarapama i crnoj kožnoj ogrlici za pse.
Pustila je da se haljina lagano otvori, dopuštajući da se nazrije blijedo meso i tamno donje rublje. Moja erekcija je i dalje rasla i jenjavala.
Rekla je da ne želi rizik od trudnoće dok je hraniteljica. Pozivala je.

Okrenula se prema meni i naredila "dođi ovamo psiću, dođi nas očistiti, poliži nas sve lijepo i čisto."Ušao sam između njezinih nogu i polizao svu spermu iz njezine rupe u guzici i s njezinih guza, zatim sa smeđe kože sofe. Prošla je otprilike na pola puta i stala.– To je sve što mogu podnijeti. John me pogledao i samo se nasmiješio.