Kad Ti Tip Kaže Da Izlazi S Nekom Drugom

Ti seronje jednostavno gledao kako se diže i kreće za cijelim gradom...a onda cijelim gradom....i sad dva grada kasnije mogu ti reći što se točno događa. Prije je mogla kontrolirati samo mrave i mala stvorenja. Oni to ne mogu kontrolirati. Priznajem, nešto se veliko događa i počinje me tresti u kavezu. Točnije, seksualne tekućine.

Ili si hrana za ovu jebenu stvar ili si joj još jedan domaćin. Nije važno. Oh, i prilično sam siguran da nam majmuni nisu dali AIDS", odgovorio je Max dok je uzeo svoju torbu i napustio trgovinu dok su vrata zvonila na izlazu . Tamo stvara spore i miješa ih s vašom spermom kad ti tip kaže da izlazi s nekom drugom. Kamera je zumirala leš i mogli ste vidjeti primjetan šator koji se pojavljuje u preponama žrtve."Vidiš to! To je...
Max je samo zurio u TV i bio zaleđen u vremenu aplikacija za upoznavanje Casablanca. I na kraju, zaražene ženke odlutaju. Oni žude za tim. Bacio je sve u ruksak i natrpala pune boca vode i konzervirane hrane.

Max handao joj oštar lovački nož koji ju je samo natjerao da se odmakne od njega."Ne. Nije to bio najljepši grad, ali noću je oživio i dolje su se slijevala gradska svjetla. Tada je pronašla video koji će svima promijeniti živote. "Znaš... Pokušavao sam objaviti ovaj video o tome što se događa i što vlada pokriva Bili smo financirani da pokušamo preokrenuti ljudsko tijelo koje postaje imuno na antibiotike. Osjećala se previše sitno, ali očito je svima privukla pažnju i potajno joj se svidjela.
Tisuće ljudi živjelo je svoje živote iz dana u dan bez ikakve pomisli na nadolazeću propast ili da će u tom trenutku njihov život biti gotov. Max je bio u trgovini oružjem neposredno prije zatvaranja, pokupio je još nekoliko kutija streljiva."Hej Bobe. Max je pogledao malo bliže i vidio da su muškarčeve vene crne, a prsti se savijaju i uvijaju u čudnim smjerovima."Jebeni tweakers."Max je odmahnuo glavom i uskočio u svoj džip prije nego što je ubrzao i odjurio kako bi se vratio Kate.