Yoona Izlazi Sa Sehunom

Uz gunđanje, snažno sam ejakulirala.Čim je moj penis nabubrio kao odgovor na snažnu kontrakciju moje prostate, povukla je moj penis iz svog grla sve dok joj se samo glava nije našla između usana i uhvatila moj puni teret u ustima kako bih jela. kako da to kažem...

Potrebe koje ne mogu sam zadovoljiti.""Oh, pretpostavljam da biste je mogli tako nazvati, ali nije kao da je neka ludo luda mašina za jebanje. dovraga, George! Oblijepljen je po cijeloj naslovnici proklete novine! Pogledajte ovo! 'SEKSUALNI PRSTEN RAZBIJEN ZBOG BIJELOG ROPSTVA' Kakav naslov! Ide dalje, 'George Zinter, voditelj projekta za Tylock Industries uhićen je zbog prostitucije svoje supruge, Kaylee, tijekom ubodne operacije koju je vodio lokalni vice policija.'Dobri Bože, čovječe!""Ed, optužbe su odbačene.

Dovraga, možda si mlad, ali si apsolutno najbolje što imamo.""Prokleto dobro znaš što je to. Kako je, dovraga, sve ovo počelo?""Kurva? Da, pretpostavljam da ima. Slijedio sam je do njezina stana, nekoliko blokova dalje. Besprijekorno čist, nije ličio na svinjce u kojima sam živjela. Kvragu!..." Ed se vrpoljio dok je pokušavao smisliti izlaz iz nereda u koji sam se uvalio."Gle, možda možemo nešto smisliti.""Što? Bi li pomoglo da je dovedem da ti popuši?""Nemoj se skrušiti sa mnom! Samo pokušavam razumjeti. Nikada nisam morao brinuti o novcu, nikad;Morao sam se brinuti samo o svom studiranju i redovitom povaliti."Mora da je teško", rekla sam iskreno.“Pa, moraš učiniti ono što moraš”, rekla je sa smiješkom."Oh, pa zato radiš na recepciji?""Ja sam pomoćnica upravitelja", rekla je hinjeno oholo."Ne, zapravo planiram otvoriti vrhunski bordel."Uslijedila je trudnička stanka, a onda mi je namignula i prasnula u smijeh.

Shvati to da bih to mogao dobro dočarati.""Voliš svoju ženu? Ti je zoveš kurvom svaki vikend..." "Ja je ne kurvam. Odloživši dozvolu na stol blizu vrata, okrenula se i brzo izašla. Osim tri nova odijela, neke stare odjeće i mog časnog stereo sustava, moja jedina druga imovina bili su moj pribor za brijanje i moj besprijekorni Mustang GT iz '66 yoona izlazi sa sehunom.
Uvijek je bio razuzdani stari gad, brz u prljavoj šali ili užasnoj priči početne faze datiranja. Žao mi je što sam vas osramotila.""Hej, ovo je dobro čuvana tajna, pa nemoj reći svima, ali većina djevojaka voli vidjeti golu čovku jednako kao i većina momaka vidjeti golu djevojku.""Moram se samo ispričati što sam zadirao u vašu privatnost. Jednog trenutka bio sam spreman preskočiti fakultete petnaest godina starije od mene, a sada je izgledalo kao da me spremaju konzervirati. Kaylee je htjela da pozovem neke tipove. Unatoč tome što sam spermala ranije popodne, nisam dugo izdržao jer me je naizmjenično duboko grlala i zadirkivala glavu mog kurac svojim ušivenim jezikom. Skinuo sam se u rođendansko odijelo i srušio se, izvalivši se na hladne pokrivače kraljevskog kreveta.
Nisam znao da sam je ostavio.""Nema na čemu, ljepotice. Od onih koji se nisu odložili, samo polovica je rekla da im se jako sviđa.
Prišao mi je, rekao da želi ući. Shvatiti kako si dopustila da se to dogodi. Zamolio sam dečke koje pozivam da donesu malo čipsa i Dip... Očima koje su joj blistale od zabave, stajala je nekoliko metara od mene, gledajući me."Zašto ne skineš hlače i ostaneš neko vrijeme. Budući da nisam mogao poništiti ono što je učinjeno, ponovno sam usredotočio svoju pozornost na Nature's Party Girls. Kako si se mogao uvući u ovaj nered?""Nema nereda. Byyyyyye."Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Jedna stvar koju me moj stari naučio u ranoj dobi je da, ako vas netko stavi u obrambeni položaj, moja najbolja nada da ću doći na prvo mjesto je preuzeti inicijativu tako što ću krenuti u napad.