Vrste Datiranja Relativne Dobi

Pustio sam je na trenutak dok sam skidao majicu, a zatim je podigao s poda vrste datiranja relativne dobi. Košulja joj je sada bila otvorena i spuštena s leđa kad sam ušao u nju. Sagnula se da ih navuče preko svojih cipela, sagnuvši se, gotovo dodirujući moju vlastitu tvrdoću."Sada povucite suknju gore, do iznad bedara."Hodao sam iza nje i milovao je po leđima. Promatrao sam je.

Bilo je to šarmantno mjesto, čisto i lijepo sa svjetlom koje je dopiralo s prozora. Osjećajući njezinu čvrstu guzicu, pomičući prst između rascjepa blijede kože. Bilo je poput otvaranja ventila na slavini kad je došla. I zgrabila mi je kurac kroz hlače.Čvrsto ga je držala po dužini i pokušala ga izvući. I opet smo krenuli..... A njezin interes za pomicanjem nekih granica više mi je zapeo za oko.

Potonula je na koljena, bacila kosu preko ramena i otvorila moj pojas. Malo smo čavrljali i iz toga se činilo da je i inteligentna i svjesna, ali s iskrom avanture. Stoga sam temu uzeo k srcu kad sam joj pisao djevojka iz Dohe.

Želim biti zavodljiva, senzualna i loša."I tada sam je poljubio. Pomilovao sam kurac, osjećajući ostatke njezine sline. Dajući mi priliku da pomaknem prste prema njezinim ustima. Bože, osjećao sam kako počinje njezina vlaga.– Skini suknju.