Pocono Stranice Za Upoznavanje

Nakon ležernog čavrljanja, Sherine je počela biti malo osobnija sa mnom."Charlie, koji je tvoj omiljeni položaj kada se seksaš?"– upitala je sa smiješkom na licu. Sretno sam se zahvalio dok smo nas dvoje sjedili za stolom u kutu pocono stranice za upoznavanje. Kad smo se vratili, gotovo svi su napustili ured, uključujući i mog šefa. Znatiželjan da vidim više, stavio sam ruke na struk njezinih gaćica.
Sada sam bio tvrd i znao sam da mogu vrlo brzo svršiti jednostavno zbog emisije koju sam dobivao. Strujni udar je prošao kroz cijelo moje tijelo.
Krivnju je nadjačalo golemo zadovoljstvo koje sam imao. Uz zlobni smiješak, povukla je moje bokserice kako bi konačno oslobodila moj kurac dug 7 inča. Ustajući sa stolice, pokazao sam joj prema kauču gdje bismo se mogli udobnije smjestiti. Zavodljivo je krenula prema meni i šapnula "Želim te prvo vidjeti golu". Sljedećih nekoliko sati posao je tekao uobičajeno.
Bili su tu samo recepcionar i još dvije djevojke, koje su sve počele pakirati kofere."Pa izgleda da ćemo tijekom noći ovdje biti samo nas dvoje."rekla je Sherine kroz smijeh. Međutim, ništa se između nas nije dogodilo dalje od ovoga. Slabo sam vidio da radi isto. Bih li se ispričao ili bih postao drzak i pogledao hoće li ovo negdje odvesti.