Supruga Izlazi 2 Tjedna Nakon Rastave

Odmah ste dobili ideju.Čučnuli ste u vodu i pustili da vam vino teče u usta. Usisao sam tvoj klitoris u svoja usta, kotrljajući ga preko jezika, lagano ga grickajući. Skinuo sam svoju znojnu odjeću i zaronio u vodu.
Plutao si po vodi dok sam se uvlačio u tebe, gotovo bestežinski dok smo se jebali. Pijuckala sam i gledala te kako plivaš uokolo, primjećujući način na koji mjesec obasjava tvoju mokru kožu. Tvoja je maca bila tako otvorena i mokra da sam lako skliznuo unutra. Iscrpljen sam spustio tvoje noge u vodu i polako smo doplivali do stepenica. Svakim udarcem stenjali ste i dolazili, stišćući moj kurac iznova i iznova supruga izlazi 2 tjedna nakon rastave. Nastavio sam točiti, a ti si pio sve dok mi se čaša nije ispraznila. Zaustavio si se i pogledao me, zaronio ispod površine i izašao ispred mene. Izlio sam mali mlaz vina na svoj penis i pustio da iscuri s vrha.

Otrčao sam na drugu stranu bazena, zgrabio plutajući salon i bacio ga u vodu."Upni se", rekao sam ti dok sam ulazio u vodu. "Kvragu, može li biti toplije?"Odlazak u šetnju činio se dobrom idejom, ali smo podcijenili temperaturu i otopili se.“Samo ću pasti u bazen”, rekla sam.“Ugrabit ću nešto hladno za nas i naći ćemo se”, rekla si i utrčala u kuću.
U drugom trenutku si mi se pridružio, držeći dvije čaše vina i moje kupaće gaće."Zar ti ne trebaju ove?"rekao si."Zašto se mučiti", nasmijala sam se, "tko će me vidjeti? Mislim da bi i ti trebao skinuti svoje."Nasmiješila si se i sišla niz stepenice u vodu, ostavivši čaše sa strane. Uvukao si se u plovak dok sam plivao pored tebe. Tvoja maca se stegnula oko mog kuraca dok si došao, a ja sam gurnuo jače. Zgrabio sam te za gležnjeve i lagano te povukao sa sjedala, dajući ti malo prostora da raširiš noge.

Pokazao sam te bliže, a ti si se pomaknuo između mojih koljena. Zaronio sam pod vodu i došao ispod tvog sjedala, bacivši te u bazen. Napokon više nisam mogao podnijeti, i napunio sam te svojom spermom. Odveo sam te do ruba bazena i okrenuo si mi leđa.
Većina leda u vašem piću se otopila, ali je još uvijek bio dovoljno mokar i hladan da spasi naša isušena grla. Bio si tako dobar, znojan i sladak. Još uvijek sam mogao okusiti vino na tvojim usnama. Ipak sam još uvijek želio to dupe. Isprsnula si na površinu, a dok si hvatao dah, privukao sam te u zagrljaj i poljubio.