čekajući Da Smršam Prije Izlaska

Pojavio se konobar i naručili su. Možeš obući par mojih stanova za izlazak."Alex je pogledao začuđeno, a zatim užasnuto, "Ne mogu izaći, ne mogu! Što ako me netko prepozna? Što ako naletimo na mamu ili tatu, ili još gore tetu Rosu?""Vjeruj mi, ne bih te prepoznao, budući da si zadnjih osam godina proveo u glomaznim džemperima i trapericama. S njima ćemo srediti malo šminke i nešto lippy. Unutra su jednom sjedili jedan nasuprot drugome, s vrećicama na rezervnim stolicama, proučavali jelovnik."Idem po Croque Madam", rekao je Alex i nacerio se, "vjerojatno uz pivo.""popij čašu vina, ili još bolje podijeli bocu sa mnom."Anna se nacerila i bosom nogom trčila o njegovu nogu. Je li to za šalu, ili za prikupljanje novca ili slučajno voliš žensku odjeću? Ili želiš biti žena?""Mama, tata, želim biti žena, u tranziciji sam, na injekcijama sam hormona i želim da me smatraju ženskom.""Ne seri! dobro, dobro.. čekajući da smršam prije izlaska. Anna je opčinjeno zurila u njegove savršene trideset dvije nježne grudi A šalice. On se nasmijao i ona se pridružila. Imao je oznaku 'Dame', a u blizini nije bilo ni traga 'Gents' rođendanski poklon djevojci s kojom izlazim.

Pretpostavljam da je više kao veliki klitoris."Pocrvenio je i uhvatio volan."Možeš li svršiti, a ako možeš, da li ejakulišeš, znaš..." odmahnula je rukama u nekakvoj kretnji. Ovaj put nije plakao već se jednostavno zalijepio za nju."Seko, idem se oprati", nježno ju je odgurnuo i okrenuo se da ode, Anna wolf je zviždala, a Alex je stao, okrenuo se i nacerio se.“Mislim da se moraš prikriti, u slučaju da se mama ili tata vrate ranije”, nacerila se. Anna mu se pridružila i zajedno su pjevali cijelim putem do kuće. Pametno odjeveni, muški ili ženski stil i neprepoznatljivi ste, vjerujte svojoj teti Ani."Alex se odjenuo i prihvatio Annine usluge. Kimnuo je i izvukao njezin svileni kimono s kuke iza njezinih vrata. Dahnula je kad je u vidokrugu ušao sićušni djetinji penis, potpuno bez dlake, mogao je biti dugačak samo oko centimetar ili dva. Hajde i idemo. Također kako sam stario, razlika u mojoj veličini, pogotovo kada je pubertet počeo značila je sigurnost u boksu. Mogu li postaviti pitanje. O moj Bože, zašto ti to govorim... Anna ga je držala i ispuštala zvukove.
Kupi svoju prekrasnu."Vikala je dok je skupljala odbačenu odjeću i odnijela je prema košari za prljavo rublje. Gledajući se u ogledalo, izgledao je kao svaka osamnaestogodišnjakinja da je samo odlazila u kupovinu.

Zadnje što mi je trebalo bilo je više pogoršanja nego što sam već dobio .""Oh ti jadniče, mora da je bilo užasno. Napokon je osjetila kako polako i staje, polako ga puštajući, držala ga je za ruke uz bok i gledala u njegovo lice prošarano suzama."brate, moramo te malo srediti, izgledaš užasno. Ustao je i zagladio hlače, Anna je kimnula u znak odobravanja."Nije loše seko, nije loše. Zanimljivo je da postoji efekt sperme, jer ...

Podigavši ​​glavu, uhvatila je Alexov pogled, vidjela povrijeđenost i bol i osjetila kako joj se oči ponovno vlaže."O mali brate, nisam znao, o ti jadniče, tako mi je žao, tako mi je žao."Podižući ruke, povukla ga je u zagrljaj i osjetila kako se njegovo tanko tijelo stapa s njezinim.