Slanje Poruka Na Prazan Profil Za Upoznavanje

Gabby se približila i uvukla mošusnu aromu Leanne.

Kad je počela lizati mekane nabore, njezine su sumnje i inhibicije otpuhane. Sve to, plus duge vrbaste noge, uzeli su svu Gabbynu snagu volje da se zaustavi da skoči na Leanne i vodi ljubav s njom upravo tamo."Pa, ne bih mogao reći, ako su veće, ali jednostavno su savršene, baš ste sretni."odgovorila je Gabby.

Tu je završio razgovor o veličini Leanneinih grudi, ali Gabby je pomislila da je vidjela tračak nestašluka u očima drugih djevojaka. Dok je Leanna stalno bila na svom telefonu, Gabby se zavalila, opuštena i sanjala kako će ovo lijepo stvorenje povesti uz sebe u čisti lezbijski raj. Par je došao istovremeno, a veliki valovi su zapljusnuli njihova tijela slanje poruka na prazan profil za upoznavanje.
Na kraju je ponovno zaspala, ovaj put potpuno bez snova. Unatoč tome što je bila seksualno aktivna s dječacima od petnaest godina, Gabby je nedavno ispitivala svoju seksualnost i nakon lezbijskih susreta sa svojom maćehom, Laurel i Belle Dingle, nije bila sigurna je li homoseksualac ili bi. Na kraju je Leanna ipak utonula u san.
Dok je nježno masirala Gabbynu dojku, druga djevojka se iznenada probudila."Bože moj, Leanna, uplašila si me."Leanna ju je pogledala u oči, dok joj je ruka još uvijek milovala dojku, i rekla: "Mislila sam da je to ono što želiš."Gabby se nasmiješila i podigla svoja usta do Leanninih. Leanna je nježno poljubila Gabby i rekla: "To je bilo divno, nikad nisam mislila da će biti tako."Gabby ju je poljubio i rekao: "Bilo je i za mene, savršena si, a tvoja maca je tako preslatka i mogu reći, mokra, jako jako mokra."Leanna je tada rekla: "Nisam sigurna, spremna sam, greška, znaš, učiniti to tebi."Gabby ju je ponovno poljubila i odgovorila: "U redu je, bez pritiska", iako je bila malo razočarana.“Možemo se opet poljubiti”, rekla je Leanna dok se naginjala i stavljala svoje usne na Gabbyne.

"Očito, i mislio sam da si strejt, a ne lezi." Gabby, njezina prstima koji su bijesno radili po tipkovnici, odgovorio: "Zbunjena sam, samo te želim, radila sam tjednima... Trokut kose na spoju njezinih bedara bio je mekana plavuša, za nijansu tamnije od njezine kose, ali prava plavuša. Cavanagha bio značajan financijski izdatak. Gabby se probudila, prekrivena znojem, prsti su još uvijek radili u njoj, prekriveni njezinim sokovima."Bože, kakav san, to je bilo zastrašujuće."rekla je sama sebi.

Posegnuvši naprijed, dodirnula je svaki redom, prije nego što ih je uhvatila. Rana noć mami.
Dok su prekinuli poljubac, Gabby je bila šokirana, ali oduševljena kad je čula Leannu kako kaže: "Hajdemo se goli.!" Kleknuli su na krevet, okrenuti jedno prema drugom. Pogledala je usnulu djevojku pored sebe.
Zatim je umetnula prst u Gabby, a kako je vlaga rasla, zamijenila ga jezikom. Zatim na meku kožu njezina vrata, prije nego što je vukla jezik do desne dojke lijepe plavuše, koja se sada migoljila ispod nje.šapnula je Leanna, dok su se Gabbyne usne i jezik poigravali brzo otvrdnjavajućim komadom osjetljivog mesa.

Nakon trenutne panike u vezi s tim gdje je bila, osjetila je kako joj se otekline Gabbynih grudi pritiskaju u leđa, dok su je ostale djevojke rukuju oko nje. Nije mogla izbaciti iz glave sliku Leanne i san se činio nemogućim. Kukovi su joj prizemljili macu dalje u Gabbyna usta, dok je probijala svoj put kroz najintenzivniji orgazam u svom mladom životu.

Podigavši ​​prsluk otkrila ih je. Niotkuda se pojavila Kim Tate i odmah preuzela vlast. Gabby je nestrpljivo pila sokove koje je Leanna proizvela.

Gabby je uživala u pažnji koju je Leanna poklanjala svojoj mački, ali je očajnički željela kušati i drugu djevojku. Gabby i Leanna sjedile su u stražnjem dijelu automobila na povratku u Emmerdale. Potom je postala pustolovnija, počela je vrtjeti jezikom oko brzo otvrdnute kvrge. Ona nije mogla odoljeti da se ne sagne kako bi poljubila bradavicu njezine desne dojke. Voljela je ljubiti Gabby, i osjećaj njezina jezika u sebi, i čarobne stvari koje je to izazivalo u njoj.

Uživala je u seksu s dječacima, zapravo je došla jednom, tijekom vrlo brze epizode sa starijim dječakom u školi. Gabby se nevoljko vratila u svoj krevet i nakon još jedne brze masturbacije i potrebnog orgazma, i ona je utonula u dubok san. Gabby je rekla: "Vau, to je bilo senzacionalno, gdje si se naučila tako ljubiti?"Leanna, nervozno je odgovorila blagim glasom, "pa ja sam tada bila ok? Samo što nikad prije nisam poljubio djevojku, bilo je drugačije, mekše, divno stvarno. Gabby je pogledala Leanne i zaustila: "Želim te." Gabby, razočarana Leanneinom ponovnomSponse, rekao je "nije za mene, imat ću rano navečer." Leanna je uhvatila tatu za ruku i izletjela kroz vrata, osvrnuvši se na Gabby, napravila je "poljubac" pokret i nasmiješila se.“Kučko jedna”, rekla je Gabby dok je zatvarala vrata i potom se penjala stepenicama. Na trenutak je oklijevala, a zatim se popela u krevet pokraj nje. Skliznuvši jezikom niže, Gabby ga je vrtjela oko pupka prije nego što je spustila tijelo niže. Dan u Leedsu pokazao se vrlo dobrim u izgradnji pomalo napetog odnosa između djevojaka, iako je to za dr. Možemo li to ponoviti? Gabby je pričvrstila usne na Leannine, njih dvoje uživaju okus onog drugog.