Razlog Za Online Dating Usluge

Kad sam se vratio, Jessie je upravo završavala s uvlačenjem ružičastog silikonskog čepa u anus svoje prijateljice razlog za online dating usluge. Krenuo sam niz napuštenu makadamsku cestu i savio McKennu iznad suvozačevog sjedala izvana, suknju oko njezinih bokova i moje kratke hlače oko mojih gležnjeva, Jessie me dokrajčila svojim ustima.Žene su snimale klasične rock pjesme na svoje telefone, a slušati ih kako namjerno masakriraju Springsteena i Beatlese namjerno urlajućim vokalima bilo je urnebesno. Pao sam na krevet i upalio TV, pronašao kanal s vijestima. Stiskanje njezina vlažnog kanala oko mene bilo je nevjerojatno, kotrljajuća masaža tekuće topline koja se stiskala i otpuštala u skladu s kontrakcijama koje su trzale njezinim tijelom. Nije mi smetao ni jutarnji dah. Njezina prijateljica podigla je pogled s telefona."Na jelovniku je gotovo sve što poželite osim Taco Johnsa. Ispravio sam i obujmio jednu od njezinih malih grudi, stisnuvši je i izvlačeći užitke stenjajući iz svog nabrijanog, zajapurenog ljubavnika. Gledao sam je kako šulja prema krevetu, golog dna trzajući se svakim pokretom njezinih nogu.
Previjala se i tresla, grcajući i tresući, a ja sam ubrzao čim se dovoljno opustila da se ponovno počne kretati."McKenna."Nije poslušala moju riječ, a ja sam je udario po okruglom dupetu, snažno. mali osmijeh i spustila se na koljena, a zatim se spustila na ruke i puzala naprijed.

Voliš biti ponižavan, Mike, zašto mu ne pokažeš kakva si prljava, pokorna kurva i zamoliš ga za spermu lica ?""Ne", cvilila je McKenna, jedva se koncentrirajući."Želim to U sebi."Jebote, osjećala se nevjerojatno. McKenna je kliznula s kreveta i zahihotala se na taj osjećaj. Taj predatorski osmijeh seksi joj je izvio usne."A kako mi planiraš dati vrhnje za jutarnju kavu, tata?""Ne. Brza, vruća voda ubola mi je posjekotine i ogrebotine na koži i razmišljala sam o kupanju sljedećih nekoliko tjedana umjesto tuširanja. Samo da popričamo?I znaš..." podigla je pogled. Ispustila je tihu, bolnu buku i sažaljivo me pogledala. Ne previše.

Intelektualno sam znao da se vraćam kući, ali mi taj koncept neće postati stvaran dok ne otključam vrata svoje kuće. Ušuljala se na krevet, a Jessie je spustila telefon , pomaknula se, podigla glavu da poljubi golu prijateljicu. Trenutak kasnije , povukao sam se. On te prlja, a ti mu dopuštaš.