Gledaj Imam Spoj 2 Besplatno

Polovično sam pokušala gurnuti mu trbuh, ali on me ignorirao i primaknuo se bliže. Maknuo je ruku s mog struka i pomaknuo se tako da više nije bio pritisnut uz mene. Zatvorila sam oči i pokušala drijemati na nogama.

Mogla sam reći da odmiče bokove od mene kako bi zadržao razmak između nas. Nacerila sam se kad sam osjetila da je postao tvrd. Prebacio je ruke na moje bokove i privukao me još čvršće uz sebe.
Brzo sam pogledao oko auta, ali nitko drugi nije gledao u našem smjeru. Prošlo je samo nekoliko trenutaka prije nego što je muškarac nastavio mljevenjem svog kura o moje dupe. Mogla sam osjetiti kako se njegova sperma skuplja u mojim gaćicama i htjela sam da se vlak krene brže kako bih mogao doći na posao i pospremiti se. Obično sam pokušavao nešto čitati na putu do posla, ali sam bio tako zbijen da sam morao držati knjigu praktički na licu kako bih je pročitao kako se ne bih mučio.
Nalet ljudi gurnuo me dalje do kraja auta. Iako sam sada bila stabilna na nogama, on nije maknuo ruku s mog struka i nisam se trudila da je pomaknem.

Htjela sam posegnuti kako bih mu udarila ruke, ali kao da su mi njegovi poljupci u vrat paralizirali ruku. Srce mi je poskočilo kad sam shvatila da je to njegov goli kurac. Sada se očito trljao o mene.

Uz skriveni smiješak, napravio sam korak unatrag. Osjećala sam to kroz tanki materijal svoje suknje i njegovih hlača.

Još je imala oči zakopane u svoju knjigu.Čovjekovi stisci postali su promišljeniji gledaj imam spoj 2 besplatno. Stisnula sam ovratnik između vrhova prstiju i pokušala se raspršiti. Kad sam ga protrljao, primijetio sam da mi je nešto uvučeno u pojas gaćica.Što sam ležernije mogla, zavukla sam ruku ispod ruba suknje i vrhovima prstiju napipala sam mali komad papira.

Njegov je stisak bio snažan i držao me potpuno uspravno jer sam privremeno morala pustiti rukohvat. Svakim pokretom putnika osjećala sam kako se muškarac iza mene sve čvršće pritišće uz moje dupe. Umjesto toga, jače sam ga pritisnuo dupetom. Kad sam osjetio da ga počinje podizati, posegnuo sam unatrag i udario mu ruku. Zvučale smo kao par zavađenih djevojaka iz srednje škole."U slučaju da niste primijetili, mi smo u vlaku.""Da, pa to ne znači da me moraš osušiti", uzvratila sam. Brinuo sam se da će se iznenada otvoriti dok je vlak u pokretu i da ću ispasti i pregaziti me vlak.

Krajičkom oka primijetila sam da je muškarac koji je sjedio pored mene podigao pogled sa svojih novina.“Ne laskaj si, kujo”, rekla je i okrenula glavu kako bi me prekinula. Pramenovi moje kose visjeli su mi opušteno i visjeli preko čela, nakon što sam bila oslobođena bijesnim jebanjem koje sam primao.

Sada sam dopuštala čudnom čovjeku da mi otvoreno miluje sise u jutarnjem vlaku. Trčala sam koliko su mi štikle dopuštale, a torbica mi se silovito ljuljala u ruci. Umjesto da odmaknem njegovu ruku kao što sam trebala, moj je prvi instinkt bio pogledati oko sebe da vidim gleda li nas još netko.