Free Dating Havant

To je prilično u tvom licu."Stavio je ruku na moju zadnjicu."Znaš da ne znam", zatim je nježno prošao rukom između mojih nogu, vrhovima prstiju lagano plešući preko mojih vanjskih stidnih usana, a zatim je nježno prošao jednim prstom desno duž mog rascjepa od straga prema naprijed i natrag."Naravno," rekao je, "poznajem tvoje tijelo prilično dobro, ali ti stvarno dobro vidiš svoju prekrasnu macu."Koljena su mi bila spremna pokleknuti od njegovog dodira.

Zamolio je dečke da sjednu zajedno i slikao ih na mobitel, a zatim ih pojedinačno slikao kako drže osobne iskaznice. Već sam se osjećao prilično razdraženo, lagano sam se istezao na znaku za stazu samo da se uvjerim da me svi promatraju. Prešla sam rukama preko svojih napetih, stimuliranih grudi. Dobio sam nekoliko osmijeha i jedan "izgleda mi u redu".“Ma dobro”, ponovno sam sjela na kamen i izula cipele i čarape.
Tony i ja smo se obojica zabavili prošli put kad sam probao ovu vrstu stvari. Nisam bio siguran da će se to dogoditi sa mnom u mom sadašnjem stanju izloženosti.“Vjerojatno bi se trebao izvući iz tih mokrih stvari”, rekao je netko. Znao sam da je materijal tanak, ali bio sam stvarno iznenađen onim što mi je Tony govorio. Prvo što je Tony napravio bilo je iznenađenje. Osjetila sam trnce duboko u sebi, a ne strah, ali znala sam da smo na liniji. Oni su uzvratili gestu, a jedan od njih je kimnuo za nas da idemo dalje. To je zapravo dovelo do toga da ga drugi tipovi gurnu i razmijene poglede."Kako god", slegnula sam ramenima, okrećući se na petama prema vrhu staze."Ne zaboravi vodu, petlja je četiri milje.
Osjećao sam da su cure već bile raspoložene, a reakcije momaka su potvrdile da sam privukla njihovu pažnju kada su se okrenuli da odgovore na moj upit. Voljela sam pokazivati ​​svoje tijelo!Posebno za i za mog muža!"Pomaže to što nemaš jednu od onih pičkica koja je samo prorez na dnu tijela gdje ti se spajaju noge", rekao je Tony."Tvoje dupe se tako slatko krive", prešao je rukama preko svakog obraza."Tamo gdje se savija prema unutra", osjetio je moja unutarnja bedra, "a onda ti usne nabubre, pune i guraju se o materijal", prstima sa svake strane prate moje vanjske stidne usne, "sve dok se ne savijaju prema unutra, hvatajući i naglašavajući one dugačke , mekane latice vaših unutarnjih stidnih usana," jednim je prstom prešao preko središnje linije, "do mjesta gdje ih materijal spaja", zaustavio se na 'izbočini' uzrokovanoj presavijenom kožom. Bio sam oduševljen što je rekla da je "išla na sveučilište", a ne kao mi s "Išla sam u državu Florida" ili "Dobila sam diplomu u državi Ohio". vidimo se.""Ili bismo jednostavno mogli zajedno pješačiti?"ponudio jednu."Ne želim vas usporavati, volim stati i jednostavno uživati ​​u prirodi. Bilo je stvarno pametno i bio sam sretan što nam je dao neko 'osiguranje'."Upravo sam ovo poslao svojoj ženi, pa ako odlučite da želite raditi više od gledanja, ili se malo zažabe, policajci će to dobiti zajedno s GPS koordinatama gdje se nalazimo.
Podigao sam tajice kad sam izašao iz auta kako bih se uvjerio da imam dobru devu, a ako je bilo ikakve sumnje u moje namjere, na mojoj je kapici iznad ruba pisalo "Naughty" u šljokicama. Tony me tada iznenadio."Želite li da vide vaše tijelo, gospođice?"upitao. Onaj s tamnim očima je ustao i zakoračio u mom smjeru. Odlučio sam da moram biti razigraniji, pa sam otišao do ruba potoka nedaleko od podnožja slapova i sjeo da izujem cipele za planinarenje."Kvragu", rekla sam stojeći."Dunjica mi je sva mokra", preuveličavajući svoj pokret dok sam se saginjala da pokažem dečkima. Vrijeme je bilo neuobičajeno toplo pa mi je čak i na nadmorskoj visini bilo vrlo ugodno, visoke sedamdesete i malo vlage, čak i uz odjeću koju sam imao na sebi."Ne izgleda tako loše", komentirao sam dok smo ulazili u prostor. Nisam osjećao da sam iskorišten; htio sam da Tony ovo podijeli sa mnom, htio sam ovo podijeliti s njim. Prešli smo do velike gromade i ja sam se protezao preko nje dok je snimao razne poze i kutove. Kasnije mi je rekao da je momcima obećao kopije slika kada su protestirali da daju svoje telefone.
Dok smo hodali, saznao sam da su bili dolje iz Virginije na atletski turnir na Sveučilištu Western Carolina, a svih petero su seniori. Tony je ispružio bradu pokazujući da moram pogledati udesno. Opet sam udario nogom smijući se, a drugi se pridružio u prskanju vode po meni."Stop!"Nasmijala sam se, njih petorica su me poprskala dok sam se ritala i okretala pokušavajući i njih smočiti. Tony voli vožnju po planinama, a ja sam volio krajolik, očaran jesenskim bojama kakve nema na Floridi free dating havant. Nadao sam se da će ovo biti nezaboravno. Tony je dobio fantastičan pogodak."sveto sranje" i "fuuuuck" dopirali su od dečki koji su sjedili nogama dalje. Dočekali su me malo mucanja i nekoliko guranja jedno u drugo, s "ah.." i "hm..."."Idete li i vi momci do slapova? Vodič je rekao da je staza bila izvan parkinga, ali sada ne mogu pronaći glupi papir u svom autu", rekao sam okrećući se i općenito pokazujući desno prema nijednom određenom autu . Znate, pogledajte stvari, stupite u kontakt sa stvarima oko sebe..." Ostavio sam to viseći dok sam se cerekao i gledao svaku od njih."Ja sam za dodirivanje prirode", rekao je onaj s tamnim očima, ostavljajući malo sumnje o tome što misli.
Momci će jedni drugima hraniti najniži nagon osim ako netko iz grupe ne progovori. Moj osmijeh je bio koketan i sramežljivo sam kimnula da."Želiš li biti silovana?"njegov pogled na grupu."Ne, naravno da ne!"rekao sam s žestinom dok su se dečki svi bunili."Možda, ako se tvoja djevojka složi, svi možemo vidjeti njezino tijelo?"Okrenuo se prema meni: "Vrlo bih volio da dobijem neke tvoje fotografije, ovdje u vodi i na stijenama.

Koliko je George vidio!Kao da mi čita misli, Tonyjeva ruka je skliznula prema dolje i naprijed, i najmanji pritisak je dodirnuo moj omotani klitoris. Problem s grupom je u tome što s njima ne možete raspravljati kao s pojedincem. Uzdahnuo je: "Misliš li da bismo možda trebali otići? Ili..." Smiješeći se, uspravila sam se i okrenula prema njemu, omotavši ga rukama oko vrata."Mislim da ću samo ovo nositi, ako se slažeš?"napućila sam se."U pravu si."Onda sam namignula."Umjesto toga bih trebao obući svoje planinare..." Nešto više od sat i pol kasnije, zaustavili smo se na parkiralištu za Graveyard Fields.