Abby Ncis Pravila Za Upoznavanje

Otprilike 3 minute kasnije vidim znak koji kaže stani pa se spremam za taj izlaz. Upravo sam gotov i gledam oko sebe i vidim 3 rupe s moje lijeve strane sve u nizu i onda vidim neki pokret kroz nekoliko njih, ali onda pogledam unatrag. Stalno sam dobro razmišljao hoće li se ovo dogoditi, barem sam na malom i to će malo umrtviti bol, pa bih se mogao opustiti i stvarno ući u to. Svi su se smijali dok su bili okupljeni oko mene kao da su htjeli reći da ne možete ostati bez ovoga i da ćete biti korišteni kao naša krpena lutka na našim ogromnim kučićima. Najbolje što sam ikada napravio je crno crno od 10 inča.

Imao sam sreću da me izbušilo neko stvarno lijepo meso. Dakle, ja sam bijelac, težak oko 140 i prilično mali kao 4'9/5'0 s cipelama. Trojica momaka koji su me spremali natjerati na spermu bili su Peter koji je imao kurac od 7 inča, Derek koji je imao kurac od 9 inča, a najveći od trojice je bio kralj što je i pristajalo s obzirom na to kakav mu je kurac sada kada je potpuno uspravan, isticao se na 12 inča, a širina je bila jednaka onoj limenke sode što me stvarno prestrašilo. Nakon što sam osjetio tu malu žurbe, pomislio sam da bih vjerojatno trebao otići u kupaonicu kako bih mogao krenuti i prekinuti nekoliko sati vožnje abby ncis pravila za upoznavanje.
Nalazim se u boksu na krajnjem kraju kupaonice koja je bila nešto veća od ostalih, ali to nije bio hendikep, iako nisam mogao reći da jest jer soba nije bila jako osvijetljena niti je čak izgledala stalno. Odlučila sam ga samo popušiti jer sam se osjećala sve više i više napaljeno svaki put kad sam pogledala njegovo muško meso.
Želio bih seks preko telefona, mogu li te nazvati? Proveo sam puno vremena putujući međudržavnim cestama, pa se vratio onog dana kad sam volio pregledavati meso koje je bilo tamo. Bio je stvarno nježan, a ja sam bio " stvarno" pun kurac onda ogroman teret sperme!. Ne nazivam se gay, ali više od svega, stvarno volim eksperimentirati sa svojom gay stranom samo zato što sam mlad. Ustanem i kažem da mi je žao, dečki, ali ja bih vas mogao samo popušiti možda, pa ako je to u redu, ostat ću, ali ako ne, sada ću otići, molim vas. Bio sam stvarno zabrinut pa sam pokušao pobjeći, otključao sam vrata spremna da se samo zatvore i prošao sam možda 3 metra prije nego što je jedan tip zgrabio stražnji dio moje košulje povukavši me na tlo tik ispod njegovog masivnog 11-inčnog kuraca. Završim i idem u vodu i dok skrećem udesno nalazi se veliki crni kurac u ormaru sa rupom do zida i iako je bio polutvrd, bio je oko 5 inča. Počnem sisati i brzo naraste do svojih punih 7 inča, ali prilično dobre širine. Pretpostavljam da su se pogledali i dvoje su nekako rekli zajedno "nah dečko, ti ostaješ ovdje i pušiš onda jebeš naše velike kite". Imao sam 18 godina kada sam ušao u školu iz snova, isplanirao sam svoje putovanje koje će trajati oko 17 sati.