Fraze Za Upoznavanje Na Japanskom

Nakon što joj je ideja sinula u glavu, nije mogla odoljeti da ga ne nazove dok je na poslu. Bilo je skoro pet i trideset.

Pitala se bi li si trebala doživjeti mali orgazam prije nego što on dođe i ponovno je pogledala na sat. Svaku svoju nogu polako je uvlačila u mrežaste čarape, povlačeći ih sve do bedara, ne zamarajući se ni podvezicom za njih, jer su bile jako uske i nije planirala nigdje hodati u njima.Čarape su bile crne, s crvenom čipkom na vrhu.
Shvatila je koliko je blizu svom orgazmu. Provela je nekoliko sretnih trenutaka igrajući se svojim bradavicama, otvrdnuvši ih, osjećajući lagane, slatke trnce kako joj prolaze tijelom fraze za upoznavanje na japanskom. Bilo je četiri sata poslijepodne. Lizzy je cijeli dan razmišljala o njemu. Odjednom je shvatila koliko je brzo postajala mokra između nogu. Odmah je shvatila da joj prsti neće biti dovoljni da je zadovolje, ne sada.
Noć prije samo joj je dala apetit za još ovog muškarca, a ona je već bila spremna za njega abby ncis pravila za upoznavanje. Zbogom!"Znala je da hoće: nazvao ju je kad je otišao na odmor. Znala je to, trebalo je da je preuzme, odvede je na ono drugo mjesto na trenutak, a onda je stigla do te točke, spremao se prevrnuti...

Bilo je skoro pet, a sada nije mogla odoljeti da ne uđe u svoju malu odjeću. Pogledala je na sat pokraj svog kreveta;bilo je pet poslije pet. Bilo mi je jako zabavno družiti se s tobom u zadnje vrijeme. Poljubio ju je kad je otišao i rekao joj da ga nazove, a ako to ne učini, on će je nazvati. Nacrtala si je kadu, s malo mjehurića, i namakala se čista pola sata. Gornji dio je bio uski crveni čipkasti top koji je zapravo pokrivao samo prednji dio njezinih grudi, a spuštao se tik pored njezine stražnjice. Jako sam se zabavila sinoć , također. Odjednom je pomislila da će Tommy ući na nju ovako, njezina igračka gore u njoj, bijesno trljajući klitoris i gurajući igračku unutra i iz nje, dolazeći kao luđakinja... A onda je ušla u par crvenih, napuhanih pumpica, s dobrom visokom šiljatom petom, i prešla dva koraka od svog ormara do kreveta i legla u sredinu, glave na jastuku, a um joj je jurio s mogućnostima od sljedeća dva sata. Još uvijek je polako trljala klitoris naprijed-natrag i sjetila se kako je sinoć Tommy bio tako spor na početku, samo je malo po malo uvlačio svoj veliki tvrdi kurac u nju, uživajući u svakom malom guranju, voleći način na koji je otvorila za njega, a ona je isto učinila sebi sada, polako uzimajući staklenu igračku u sebe, nježno trljajući klitoris (ali sve čvršće kako je ulazila dublje), sve dok konačno nije bio duboko u njoj, a onda ju je polako počela uvlačiti unutra i van, i trljajući klitoris u polaganom ritmu s tim, puštajući da pravi grebeni i izbočine pogode sva prava mjesta, i nije si mogla pomoći, a da ne počne tiho stenjati u sebi, bilo je tako dobro. Kliznula je prstom prema dolje da provjeri, klizeći njime preko svojih usana, otkrivši da su mokre i gladne. Pitala se hoće li doći do nje na vrijeme. Bi li brzo strgao svoju odjeću i skočio na nju da je opustoši?Ili bi je zadirkivao, polako, primajući je?Kako bi trebala ležati?Ispružila je ruke preko glave, ispružila tijelo, uživajući u osjećaju čipke po cijelom tijelu, mrežama omotanim oko nogu, slatkim cipelicama na nogama. Otvorila je vrata ormara u svojoj spavaćoj sobi i đavolski se nacerila dok je gledala kroz svoje razne plišane, bustije i druge zabavne sitne čipkaste stvari, sve dok nije naišla na nešto za što je jednostavno znala da će biti savršeno. Počešljala je kosu i pokušala odlučiti kojim će parfemom prskati, konačno se odlučila za bočicu koju je dobila od Victoria's Secreta. Misli su joj se vratile na događaje od prethodne noći. Dosta vremena. Utrljala je losion u kožu, od nožnih prstiju, do onih nogu, svoje okruglo, zategnuto dupe, trbuh i grudi, ruke i vrat, a zatim je poprskala parfem. Izašla je iz kade, osušila se i nabacila svoj mali ružičasti svileni ogrtač.

Nazovi me jer mislim da se uskoro moramo ponovno družiti.