East Cobb Dating

Iako je možda mislio da je svršavanje u moja usta zabranjeno - kao što je to bilo s njegovom ženom, što sam kasnije saznao - ubrzo je odlučio ako sišem da će biti potpuno zadovoljan. Ipak, bilo je teško biti tamo bez partnera, jer je bilo trenutaka kada si očito bio sasvim sam.

Ubrzo sam držala njegova bedra objema rukama, a on me jebao ustima kao da su moja usta bila moj ugriz. Politika obitelji nadmašuje (namjeru riječi) pomisao na dobar provod. Počela sam ga vući prema stubištu, ali je odmahnuo glavom. Kad sam stigao na mjesto sastanka, pogledao sam okolo, vidio da je obala čista, ušuljao sam se u sobu i zatvorio vrata za sobom. Kvragu, to je poslano do mog prvog orgazma, i bilo je super.
Linford ponekad bili neugledni east cobb dating. Brian je bio oženjen djeverušom, pa je bio zajedno dok je čekao njihov povratak. Visok, u pristojnoj formi, priznao je da vikendom igra nogomet, hokej na ledu i vježba dva puta tjedno. Ispružila sam ruku i učvrstila se držeći se rukama na zidu dok mi je Brian podigao haljinu, odmaknuo moje mokre crne svilene gaćice u stranu budući da su ih podvezice sigurno čuvale, i klizio svojim kurom gore-dolje po mojoj mokroj mački.

Ali sve je bilo u zabavi. Zapamti, ovo je naša mala tajna! Brian je krenuo dolje dok sam ja brisala prašinu s haljine i ponovno nanosila ruž. hvala.""Ne, hvala Briane. Umjesto toga, to je bila samo zapovjedna izvedba u kojoj sam morao biti tamo i želio sam obaviti tu misiju tiho i bez pompe.
Brian je stajao ondje sa širokim osmijehom, kao da je prešutio unutarnju šalu. Ipak, s neugodom sam ustao, držeći Briana blizu, ali ne previše blizu da ne bih dobio svoj umak na njegovom odijelu.

Brzo sam polizao meso po tom čovjeku, od vrha do dna, lizao oko njegovih jaja, a zatim natrag na vrh. Što da radimo?"imala sam ideju.

Uštipnula sam se, razmišljajući o tome što sam učinila, i rekla si da je međuigre Brian/Robin jednostavno ludo! Mislim, nismo se čak ni poznavali, i nekoliko minuta i sati nakon što smo' d upoznao sam mazio čovjeka.