Kako Saznati Izlazi Li Momak S Nekim

Bill pravi nevjerojatne margarite, a on ih nema baš tople jer je vani tako vruće. Nakon emisije Cindy i Rose, Marc je bio tvrd kao kamen i sjedio je na rubu kade preko puta moje žene."Kurac mu je debeo kao koka-kola, a ovaj dugi med."Rekla je, podižući ruke na otprilike 8-9 inča jedna od druge, i dalje vrlo impresionirana. Nedavno sam bio izvan grada na poslovnom putu, ali vratio sam se jučer ujutro ranim jutarnjim letom. Stenjala je i pomalo ljuljala bokovima dok sam lizao slatki okus susjedove sperme iz mace svoje žene. Uvijek se protivila 'izviđanju' za mene, pregovarati do 'Brazilca'. Bio sam ljut što sam to propustio, dobri su ljudi, i uvijek je zabavno družiti se s. Odlučio sam da trebam više detalja. Sviđa mi se činjenica da je žena bila BBW, i da je bila međurasna. Iznenadila sam se koliko me i brzo uzbudila ova mala misao. Cindy, i supruga Billove prijateljice Rose, napravile su nekoliko snimaka jedna drugu, a zatim su se počele ljubiti. Kada je kuća bila prazna otišao sam vidjeti zašto je moja žena radoznalo 'bez uniforme'. Mislim da je znao skakati iz aviona s velikim pištoljem ili nečim.

Uvijek je bilo dogovoreno, u prilično kontroliranoj situaciji, ja oduvijek je bila tu i nikad nije bila s nekim koga "stvarno poznajemo." Viđao sam je s drugima i uvijek sam uživao u tome; ali razmišljajući o njoj sa starijim bnedostatak čovjeka kojeg sam vidjela kako svoj travnjak do savršenstva gotovo svakog vikenda već 5 godina natjerao da se odmah zaljuljam. Lijepo i cool..." Do ovog trenutka moj hlače su izgledale kao da sam otišao na kampiranje i razapeo svoj šator kako saznati izlazi li momak s nekim. Zatim sam nastavio s. Dugo, sporo i duboko sisa;koristeći svoj jezik, usta i ruku u savršenom vremenu. Morala je samo popušiti njegov kurac, Bill je tražio njezinu pomoć, a on je, dovraga, bio dobar susjed. Cindy je ušla unutra s Rose kako bi joj "pomogla očistiti svoje kontakte" i nije više izašla te noći. Sve je bilo vrlo tiho i zvučalo je kao zabavna večer. "Je li se još nešto dogodilo?" Znajući koliko me takve stvari napalile,i vidjevši da me ova mala zabava očito nije uzrujala, nastavila mi je pričati o svojoj večeri.
Pitao sam je li nova suknja, i koja je bila prigoda. Planina starijeg crnca, njegova više nego slatka supruga Cindy , njihov jednako veliki prijatelj Marcus (kojega sam upoznao dok je pomagao premještati u sofi) i Marcova oblina supruga Hispanjolci, Rose san znači izlaziti s prijateljem. Još nekoliko pitanja otkrilo je da je to bila lijepa mala zabava s nekoliko njihovih prijatelja.